Ha megsérül a képernyő, pl nyomás miatt, megmutatkozhat a sérülés később, vagy azonnal meglátszik?
Meglátszik azonnal. Nekem egyszer sérült meg, amikor véletlenül nekirepült a laptop, akkor azonnal látszott a repedés.
Viszont érdekes módon a maiak már nem pókhálósodnak be, csak van egy helyi egy centis világos (fehér) csík.
Értem kösz. Azért kérdem mert nekem egyszer megjelent az előző mobilomon, egy iPhone 11 esen egy borsószemnyi fekete pont, inkább árnyék, es akkor pont semmi atrocitás nem érte a mobilt.
De azelőtt való napokban hetekben emlékszem hogy a lányom megszorította az ujjával a képernyőmet, tehát nyomás történt es arra gondolok hogy esetleg az lehetett, de mindenestre akkor semmi nem mutatkozott, semmi baj.
Lehet nem volt összefüggés a két esemény között nem tudom, azért kérdem mert tudni akarom hogyan keletkezhet ilyen folt utólagosan
Meg
Vagy megfeketedik vagy egy kék pötty alakul ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!