Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kicserélnétek egy új Iphone...

Kicserélnétek egy új Iphone házát egy kisebb sérülés miatt?

Figyelt kérdés

okt. 17. 08:51
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
17 szavazat
1 2
 1/13 retektorta ***** válasza:
57%
Én igen. Engem nagyon zavarna egy új, drága készüléken egy kis sérülés.
okt. 17. 09:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert úgyis takarná a tok... Ez egy használati eszköz, neki fog ütődni dolgoknak, néha esik egy kisebbet-nagyobbat, mindenképp lesznek rajta felületi sérülések idővel.
okt. 17. 10:13
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem, S25-re gyűjtenék.
okt. 17. 16:24
 4/13 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem egyelőre nem piszkálom. Vettem rá egy tokot ami nagyjából takarja a sérülést. De ha lejár az 1 éves garancia, biztos kicseréltetem.
nov. 23. 08:50
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
Nem érdekel senkit csak téged.
nov. 23. 22:05
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
1 éves garancia? Egy új iPhone az ára miatt is legalább a 3 éves sávba esik.
nov. 23. 22:07
 7/13 anonim ***** válasza:
6-os Nem hogyha kóklertől veszi aki kamionról emelte le, azokra tényleg csak 1 év van.
nov. 24. 05:59
 8/13 anonim ***** válasza:
igen, Samsungra.
nov. 24. 20:02
 9/13 A kérdező kommentje:
6-os rosszul tudod, 1 év.
nov. 24. 21:23
 10/13 anonim ***** válasza:
51%

"6-os rosszul tudod, 1 év."

Akkor téged jól átb..sztak, mint sz..r a palánkon, vagy csak olyan ostoba vagy, hogy nem tud olvasni és/vagy utánanézni. Komolyan, ez már kiakaszt.

Az Apple ad minden telefonjára (meg kb. minden eszközére) 1 év garanciát, a helyi szabályozásoktól függetlenül. Ami tök jó. Azonban kis hazánkban és kb. minden valamirevaló országban külön szabályozzák a garanciális szabályokat még a helyi hatóságok is. Itthon már a jó ég tudja hány éve ez úgy működik, hogy a készülék árához képest van meghatározva egy minimum kötelezően vállalt garancia. Ez egy átlag iPhone telefon esetében szinte mindig a minimum 3 éves idősávban van. Ennyit kell adni a kereskedőnek és a gyártónak is, ha hivatalos viszonteladótól veszed. Tessék már felfogni, itt az internet, 2024, te meg elvileg felnőtt ember vagy, aki gondolom némileg legalább próbál tudatos fogyasztó lenni és nem csak ötletszerűen ki..bszni százezreket telefonra, ugye?

nov. 24. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!