Más is van úgy, hogy nagyon izgat, hogy milyen lehet iPhone-t, használni, meg is van rá a pénzem(nem a legújabbra), de nem akarok sznob státuszszimbólum használó lenni, vennétek így iPhone-t?
Figyelt kérdés
Környezetemben mindenki Samsungos. Egyedül a főnököm csesztet, hogy mit kínlódok a szar Androiddal miért nem veszek egy iPhone-t meglátnám milyen jó.okt. 10. 22:46
11/13 anonim válasza:
Én is kíváncsiságból vettem iPhonet 2-3 éve, de igazából pont az történt, amire számítottam: semmi. 99%-ban tök ugyanaz minden egy droidon és az iOS-en. El nem tudom képzelni, hogy picike apróságokon kívül mit riaszthatja az embereket bármelyiktől.
12/13 anonim válasza:
Sokan jobban érzik magukat, ha szapulhatják az Androidos telókat, mert így könnyebben fel tudják dolgozni, hogy miért szórtak el legalább 300 ezret egy szaros telefonra, aminek ráadásul elavult kijelzője és gyenge akksija van.
Van egy olyan réteg, főleg a cigányok és a vezető beosztásúak között, akik menőzni akarnak a márkával. Attól érzi valakinek magát, ha Almát használ.
A prolik is előszeretettel veszik, de hitellel. Azt hiszik, hogy ettől érnek annyit, mint akinek van pénze rá
13/13 anonim válasza:
az anyad is draga volt egy ejszakara megis kifizettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!