Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung s21fe, IPhone 11;12...

Samsung s21fe, IPhone 11;12 melyik a jobb?

Figyelt kérdés
okt. 7. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

iPhone 12, de inkább tegyél hozzá egy 13-hoz.

Nem fogod megbánni.

okt. 7. 22:46
 2/6 A kérdező kommentje:

IPhone 11-et találtam használtmobilosnál 90ezer új akksival.

Miben tud többet a 13-as?

okt. 7. 23:21
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
90 ezret ne adj ki érte. Reális értéke olyan 50 ezer körül mozog. 5 éves telefonról beszélünk.
okt. 8. 07:32
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

"Miben tud többet a 13-as?"

Jobb kamera, jobb üzemidő, jobb kijelző, erősebb hardver, kétszer akkora alap tárhely... soroljam még?

90 ezerért meg egyenesen röhej.

"90 ezret ne adj ki érte. Reális értéke olyan 50 ezer körül mozog. 5 éves telefonról beszélünk."

Használtan tényleg 80-90 körül indulnak, szóval ebben az árban nagy meglepetés nincs, mondjuk én sem vennék már ilyet ennyi pénzért.

okt. 8. 10:31
 5/6 anonim ***** válasza:
77%
Én iPhone 14-et használtam, de megbántam.
okt. 8. 11:29
 6/6 anonim ***** válasza:

#4.

Kereskedéseknél igen, gyári akksival és némileg felújítva. De mint átlag ember ennyiért nem lehet eladni, fölig nem a legkisebb 64GB-os alapmodellt.

okt. 8. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!