Van egy Samsung A54-em amit nem igazán szeretek, mennyivel lenne jobb telefon egy S23?
Figyelt kérdés
Megvan már 1 éve, de valahogy nem lopta be magát a szívembe. Nem sírnám vissza ha eladnám. Csak azért nem adom el mert 160-ért vettem, a telefonos meg 60-at akar csak adni érte. Azért 100-at nem akarok bukni rajta.szept. 28. 13:22
2/6 A kérdező kommentje:
Legfőképp a méretét, meg hogy akadozik néha.
szept. 28. 13:31
3/6 anonim válasza:
A54 akadozik?
Nálunk A34 és A35 van a családban, de egyik sem akadozik.
Kivéve, ha a facebookot görgeti valaki, de az még az S24 Ultrán is akadozik, nem a telefon hibája.
Az S23 pedig nagjából ugyanakkora, mint az A54
4/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a telefon akadozik inkább az internet lesz a lassú. Nekem a 6 éves középkategóriás telefonom sem akadozik, nem hogy a szinte új
5/6 anonim válasza:
Szerintem nincs gond az A54-el. Inkább az internettel és a felhasználóval.
6/6 anonim válasza:
A Samsungnak nincs már kisebb prémium telefonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!