Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy Samsung A54 meddig használ...

Egy Samsung A54 meddig használható ha nagyon vigyázok rá?

Figyelt kérdés
Vágom, hogy vagy 5 év támogatást kap, de azon kívül meddig lehet még használható alap igényekre?
szept. 24. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
3-4 éve reális teljesen.
szept. 24. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Az 5 év a maximum szerintem. Nekem 2 Samsungom volt. Az egyik felsőkategóriás, vagy 7 évig bírta, a második alsó kategóriást 4 éves korában falhoz vágtam, annyira ocsmány volt már.
szept. 25. 02:10
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Attól is függ mire használod, mert pl. aki csak telefonálásra és esetleg netezésre, annak jó lesz az 5 év, de aki sok közösségi appot meg mindenféle más appot is használ, ahhoz már lehet elavult lesz ennyi idő alatt, vagy még kevesebb idő alatt. Akksi meg úgyis cserés lesz 2 max 3 év után.
szept. 25. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül döglik meg 2-3 éven belül, ha nemcsak telefonálásra használod. Apám minden nap órákat játszik és lassan 6 éves az 50 ezres Xiaomi telója. Soha nem volt még semmivel szervízben. Még az akksija is eredeti. Ha egy kínai bírja, akkor a Samsungnak is illik, hamár annyival drágább.
szept. 26. 15:24
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Persze, csak nem mindegy mennyit kell naponta tölteni.
szept. 26. 15:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Minden másnap töltöm csak, ha reggel 100%-on leveszem akkor estére 60-65%-ra merül le.
szept. 26. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!