Egy átlag felhasználó mire tud kihasználni egy felső kategóriás mobiltelefont?
A jelenlegi telefonom amit egy éve vettem 100-120ezer Ft között kóstál most a hazai üzletekben. Egy csomó appot használok, amire egy okostelefont használni lehet és tökre meg vagyok vele elégedve, teszi a dolgát.
De egy átlag embernek minek kell a 300-400ezres vagy drágább telefon azon kívül hogy frenkizzen vele? Erre valaki tudna nekem választ adni, mert tényleg érdekel.
Egyik ismerősöm is erről érvel, aki hónapról hónaóra él, hogy jaj kellett az a több százezres készülék neki 3 év hitelre, hogy "legyen egy rendes telefonja" meg akkor ezt tudja használni "évekig". Én az előző telefonom is 5 évig használtam egy alsó-közép kategóriás kis készüléket. Annyi volt a nyűgje hogy az akksi már nem tartott ki valami sokáig, meg a sok zsebkosztól a töltést is néha nehezen vette.
Nem vérre menő vitát akarok ebből, csak objektív érveket, hogy mik azok a felhasználási módok ami egy átlag embernek indokoltá teszik hogy annyira drága telefont vegyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!