Ki vette meg már az új iPhone 16-ot?
3-as válaszban leírtam a különbségeket a 15-höz képest. Átlag felhasználóként is akad azért a 14-hez képest különbség. De 13 alatt valóban nem éri meg arra váltani.
Manapság nagyon lelassult a fejlődés, meg azért messze nem csak Apple van a piacon. Én a Pro szériát leszámítva nem is vennék iPhone-t, mert a többi kategóriában jobbak az androidos telefonok sokkal.
engem őszintén érdekelne, hogy aki kiad 800ezer forintot egy 16pro maxra, az valójában mire használja azt, amire nem képes egy 100ezres samsung?
élvezetesebb egy ilyenen csirkére lövöldözős játékot játszani, vagy nagyobbat lehet vele lájkolni, a szomszédasszony bugyogós fotójára? nem az, a kérdés, hogy miért kerül ennyibe, mert nyilvánvaló, hogy a hardware része rendben van. hanem, hogy minek ilyen hardware egy telefonba?
"minek ilyen hardware egy telefonba?"
Mert a képkészítés ilyen hardvert követel meg, röviden ennyi.
Azt a 4k 30 FPS-es videót valós időben fel kell dolgozni.
Az, hogy játékokkal szemléltetjük nem jelent semmit, valódi haszna a kamerában van és jelenleg kizárólag annak éri meg drága telefont venni kb.
Illetve kis méretű telefonok jelenleg csak a felső és csúkategóriákban vannak, azzal is egy elég nagy réteget odavonzanak a drága telefonok felé.
aha
egy osmo pocket3 agyonveri minden tekintetben, pedig az csak 300ezer forint
tehát ott van még egy félmilliós mobil ára, ami mire jó?
Androidos szegénytelefonjaitoknak van egy hatalmas hátránya, hiába példáuloztok a hardverrel: 3 évesen az Androidos telefonok többsége szoftveresen be van lassítva, idegesítő használni és tele van biztonsági résekkel.
Az iPhone 6évesen is ugyanolyan gyors, mint új korában, ráadásul a legújabb és legbiztonságosabb szoftver fut rajta. Nem hiába használ az összes multicég Apple-t.
Az iPhone-al veszel egy stabil szoftvert is, amit az Androidos csicskatelefonokkal sohasem fogsz megkapni.
szegénytelefon, csicskatelefon...
ha lenne egy normális méretű fütyid, akkor nem egy telefon árában mérnéd a "személyiséged", öcsi.
17. Te is csak egy NER-es milliárdos kölyke vagy?! Gucci cucc, iPhone 16, BMW, mi kell még, amit apuci majd kifizet? Te biztos egy szalmaszálat se tettél érte keresztbe.
Szegénytelefon, csicskatelefon?!
Neked meg felvágós, villogós semmivel többet sem tudó, de jó drága vacak.
ezt szerintem a 16osnak címezted
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!