Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ki vette meg már az új iPhone...

Ki vette meg már az új iPhone 16-ot?

Figyelt kérdés
Te már megvetted az új iPhone 16-ot? És melyik iPhone 16-ot vetted meg? iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max?

szept. 21. 09:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
42%

#16 vagyok. Nem, én csak egy kocka IT fejlesztő vagyok, akinek bruttó 2,8 a fizuja, szóval mindent magamnak teremtek elő. Ha a fütyim fele ekkora volna, mint most, de még mindig iPhoneom lenne, akkor is boldog lennék.

És rühellem a NER-t.

De rühellem azokat is, akik mindenféle 100.000 Forintos Androidos telefonnal erőlködnek (általában ezek fogatlan kisvárosi kőművesek, akik valami iszonyat gagyi strapatelefont vettek meg), és kínlódva próbálják bebizonyítani, hogy a telefonjuk este milyen jó képet csinál. Aztán amikor előveszem az iPhonet, és lövök ugyanarról a helyszínről egy képet, akkor sírva fakadnak.

Nincs rá más szó, és ez az igazság, az Androidos kis vitézek szegény emberek. Sok sikert nyomik!

szept. 29. 08:42
 22/26 anonim ***** válasza:
65%
Kedves 21-es, hogy te mekkora egy f@szkalap van. Ha nem lennének egyszerű emberek akik androidos telefont használnak mert arra telik. És itt nem csak a kőművesekre gondolok. Hanem azokra akik a kenyeret adják a kis szádba vagy a bolti eladók ahol megveszed a kaját vagy a kutasok ahol tankolsz, és szerintem ezt sokáig sorolhatnám. Vagy az áram és internet szolgáltatók, vagy szerelők akik nélkül be sem indítanád azt a szaros gépet amivel keresed a nagyképűsködésedhez szükséges pénzt. Akkor is ilyen arc lennél, hülyegyerek?
szept. 29. 09:57
 23/26 anonim ***** válasza:
72%
22. OTT A PONT!
szept. 29. 21:29
 24/26 anonim ***** válasza:
20%

Nyugodtan erőlködjetek csak, a tanulatlanságát és a lustaságát szokta a sok minimálbéres ellensúlyozni azzal, hogy azt harsogja: Mi adunk kenyeret a szádba.

Ha nem lettél volna lusta tanulni, akkor nem a pékség mögött szívnád 15 percenként az olcsó tekert cigidet, hanem telne kifizetett lakásra, házra is. Na meg iPhonera. :D

szept. 29. 21:52
 25/26 anonim ***** válasza:
68%
Azért vágod hülyegyerek, hogy a tanuláshoz sok összetevőre van szükség. Ha nincs aki finanszírozza, vagy nincs rá időd vagy bármilyen lehetőséged valamiért akkor pisloghatsz.
szept. 29. 22:19
 26/26 anonim ***** válasza:
67%
Általánosban elit iskolába jártam, mindent megkaptam, aztán érettségi előtt egy évvel beütött a csőd apám cégeiben. És hiába volt nagyon jó átlagom, nem lehetett egyetemre menni. Egyszerűen nem volt pénz, a nagy és szép ház, a kocsi (2 volt), minden elúszott. Megpróbáltam az egyetemet, de félévig bírta a család. Kellett nekem iPhone?! Inkább negyedmagammal egy albérlet, de az se ment. Elmentem pincérkedni, halasztottam stb. Most rendszergazdai tanfolyamra járok, tovább képezem magam, közben dolgozom, mint pincér. Hát ez van!
szept. 30. 22:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!