Ki vette meg már az új iPhone 16-ot?
#16 vagyok. Nem, én csak egy kocka IT fejlesztő vagyok, akinek bruttó 2,8 a fizuja, szóval mindent magamnak teremtek elő. Ha a fütyim fele ekkora volna, mint most, de még mindig iPhoneom lenne, akkor is boldog lennék.
És rühellem a NER-t.
De rühellem azokat is, akik mindenféle 100.000 Forintos Androidos telefonnal erőlködnek (általában ezek fogatlan kisvárosi kőművesek, akik valami iszonyat gagyi strapatelefont vettek meg), és kínlódva próbálják bebizonyítani, hogy a telefonjuk este milyen jó képet csinál. Aztán amikor előveszem az iPhonet, és lövök ugyanarról a helyszínről egy képet, akkor sírva fakadnak.
Nincs rá más szó, és ez az igazság, az Androidos kis vitézek szegény emberek. Sok sikert nyomik!
Nyugodtan erőlködjetek csak, a tanulatlanságát és a lustaságát szokta a sok minimálbéres ellensúlyozni azzal, hogy azt harsogja: Mi adunk kenyeret a szádba.
Ha nem lettél volna lusta tanulni, akkor nem a pékség mögött szívnád 15 percenként az olcsó tekert cigidet, hanem telne kifizetett lakásra, házra is. Na meg iPhonera. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!