Ha telefonnal fizetek be kell kapcsolnom a mobilnetet vagy offline is működik?
Figyelt kérdés
szept. 19. 11:24
1/11 anonim válasza:
Offline is. Csak nfc kell hozzá, onnantól ugyan olyan mintha a kártyát erintetted volna.
2/11 anonim válasza:
Amíg a tokenek el nem fogynak, addig megy. A tokeneket persze wifin is lehet frissíteni.
De ki az, aki manapság még ki-be kapcsolgatja a mobilnetet vagy akinek nincs mobilnet a telefonján?!
3/11 anonim válasza:
Mi? A google wallet nem használ tokeneket. Nem is lenne biztonságos.
4/11 anonim válasza:
#2:
Nekem néha nincs mobilnetem. Minek fizessek érte több ezer forintokat, ha otthon van wifim, a munkahelyemen van wifim. Csak akkor veszek pár napos mobiljegyet, ha utazok valahova, és kell. Rengeteg pénzt megspórolok rajta.
5/11 anonim válasza:
Néhány vásárlás mehet offline is, de időnként kell mobil kapcsolat.
6/11 anonim válasza:
A bankártya telefonra való felviteléhez kell aktív internet kapcsolat. Utána amikor már a telefonodon van a kártya akkor elég csak be kapcsolt NFC. Mert akkor már úgy működik a telefon mint egy hagyományos bankkártya.
7/11 anonim válasza:
Én legfeljebb 5 vásárlást tudok offline megtenni, utána kell élő kapcsolat (wi-fi, mobil mindegy)
8/11 anonim válasza:
#4 Nekem is van otthon wifi, meg a munkahelyemen is (otthonról dolgozom), mégse sajnálom azt a havi 1500 forintot a mobilnetre, mert mindig jól jön.
9/11 anonim válasza:
#12:49
Azt a netbankban kell beállítani ha több offline fizetést akarsz.
10/11 anonim válasza:
Btw. ilyenekre tök jó a Telekom Domino Maraton netje. Egyszer kell csak fizetni, 5 GB 3990 Ft (vannak kisebb csomagok is), és addig használhatod fel, míg a SIM-kártyád érvényes. Tehát akár évekig, nem jár le havonta, nincs havidíj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!