Gyári hibás lehet a telefon?
Vasárnap vásároltam egy Xiaomi 14-es telefont és ma vettem észre, hogy felül valami alkatrész zörög benne. Azért ez egy 300 ezres telefonnál véleményem szerint nem normális. Nem esett le, semmi olyan behatás nem érte ami indokolná ezt.
Ha visszaküldöm az eladónak (Alza) ezzel a problémával, fognak vele foglalkozni?
Szia!
Nem lehet, hogy csak a kamerát hallod?
Ugyanis az teljesen normális!
Próbáld ki, hogy mikor a kamera alkalmazás meg van nyitva, akkor mozgasd a telefont. Úgy is hallod a zörgést?
Az én Samsungomban is hallható a kamera kattogása.
1.nagyon szépen köszönöm a választ! Nem értek ezekhez a dolgokhoz, de a kamera lesz a ludas.
3. Köszönöm a linkeket, mostmár ezt is tudom.
Ha kínai ha nem, sem az iPhone sem a Samsung például nem húzta addig nálam, mint a Xiaomi. Mi 9 ről váltottam 5 és fél év probléma mentes használat után. Egyébként meg ennek semmi köze a kérdésemhez, mindenkinek saját döntése az, hogy milyen telefont használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!