Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak, ha a Mediamarkt...

Mit csináljak, ha a Mediamarkt nem cseréli ki a frissen vásárolt gyári hibás telefont?

Figyelt kérdés
Épp most, fél órája vettem a Mediamarktban egy ILIKE Outlet X5 telefont és ahogy kijöttem az üzeletből és beültem az autóba kiesett a zsebemből és betört képernyő. Alig 30 centit zuhant és ennyitől azonnal betört és most használhatatlan. Már több telefont is elejtettem és soha nem esett baja, ez meg ennyitől tönkrement, biztos vagyok benne, hogy gyári hibás! Azonnal visszavittem és az eladó nem akarja kicserélni, csak flegmán annyit mondott, hogy ne várjak csúcsminőséget 15ezer forintért! Hogy lehet így beszélni egy vevővel? Keressem meg az üzletvezetőt?

2023. febr. 17. 10:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
"Már több telefont is elejtettem" Csak otthon bomtsd ki legközelebb, ès rögtön rá egy tok.
2023. febr. 17. 10:28
 2/15 anonim ***** válasza:
78%

Néztem neked ütésálló telókat:

[link]

2023. febr. 17. 10:30
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem BIZONYÍTOTT, hogy gyári hibás, ELEJTETTED, és csak te fogod rá, hogy "biztos" gyári hibás volt. Ez így bukó. Mit vártál???
2023. febr. 17. 10:56
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

"Keressem meg az üzletvezetőt?"

Minek? Ő sem fogja kicserélni.

2023. febr. 17. 10:56
 5/15 anonim ***** válasza:
93%

Törésre nem vonatkozik a garancia, az nem gyári hiba, hanem te zúztad le.

Mégis mit vártál?

Lehet, hogy meglepő számodra, de az olcsóbb mobilok gyengébb minőségű anyagból vannak, mint a drágábbak, ezért könnyebben összetörnek.

2023. febr. 17. 11:05
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

Tehat megvetted a legolcsobb, legocskabb 'okostelot', meg a parkoloban elejtetted es osszetorted, majd bemesz hisztizni hogy csereljek ki mert az neked jar?

Az uzletvezeto helyeben nemhogy nem csereltetnem ki, hanem ott helyben kitiltanalak az uzletbol is, egy ilyen csoringer ugyse general forgalmat, csak a baj van vele.

2023. febr. 17. 11:08
 7/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
84%

teljesen termeszetes

sehol sem szerepel ez a telefon

tehat hivatalos minositese se lehet semilyen

garancia meg aztan vegkepp nincs ra

egyszeruen semmit se bir mint megtapasztaltad, ovni kell tehat ha hasznalni akarod

de ezt mire lehet?

arra amire tetted, osszetorni es kidobni, biztos sok a penzed...

2023. febr. 17. 11:29
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
Gyári hibás az... oda kellene figyelni és stabilabban megfogni azt a telefont, egyébként törésre nem jár garancia, még ha a legdrágább mobilt veszed meg, arra sem. Ez a te hibádból történt, legközelebb jobban vigyázz!
2023. febr. 17. 11:33
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
El vagy tévedve és nem a világ fog hozzád igazodni. Eltörted, így jártál, vigyázz jobban legközelebb.
2023. febr. 17. 11:58
 10/15 anonim ***** válasza:
91%

"nem cseréli ki a frissen vásárolt gyári hibás telefont"

"kiesett a zsebemből és betört képernyő"

😂😂😂

2023. febr. 17. 13:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!