Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak, ha a Mediamarkt...

Mit csináljak, ha a Mediamarkt nem cseréli ki a frissen vásárolt gyári hibás telefont?

Figyelt kérdés
Épp most, fél órája vettem a Mediamarktban egy ILIKE Outlet X5 telefont és ahogy kijöttem az üzeletből és beültem az autóba kiesett a zsebemből és betört képernyő. Alig 30 centit zuhant és ennyitől azonnal betört és most használhatatlan. Már több telefont is elejtettem és soha nem esett baja, ez meg ennyitől tönkrement, biztos vagyok benne, hogy gyári hibás! Azonnal visszavittem és az eladó nem akarja kicserélni, csak flegmán annyit mondott, hogy ne várjak csúcsminőséget 15ezer forintért! Hogy lehet így beszélni egy vevővel? Keressem meg az üzletvezetőt?

2023. febr. 17. 10:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
Veszel egy autót, mész haza a szalonból és az első kanyarban árokszállás lesz. Ilyenkor is visszavinnéd az autót, mondván, biztos, hogy a kanyar volt a hibás?
2023. febr. 17. 13:02
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

Kamu kérdés, ilyen nincs, hogy valaki ezzel visszamegy reklamálni.

Ha mégis, akkor minden elismerésem az ott dolgozóknak.

2023. febr. 17. 14:15
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
Van egy érzésem hogy anyád ugyan ezt játszotta el amikor megszülettél azt tessék itt az eredménye
2023. febr. 17. 16:12
 14/15 gungasam ***** válasza:
84%
Az eladó megérdemli a zöld pipát! Kedves , türelmes, okos ember! Te meg béna vagy és nem akarod beismerni, hogy egyedül Te tehetsz a károdról. Én is törtem már el telót de soha nem jutott eszembe, hogy rajtam kívül más is lehet az oka! Nem tudtad, hogy üvegből van??
2023. márc. 28. 21:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Megvan mèg a teló?
2023. júl. 7. 09:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!