Gyári hibás lehet a telefonom akkumulátora, vagy az iPhone-oknál ez normális?
2 hete vettem egy iPhone 11 pro-t, és igazából eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, az akkumulátora is bírja, viszont feltűnt hogy "periódusokban" merül. Tehát ha feltöltöm, órákat kibír 100%-on, aztán ahogy 99%-ra esik, használom egy percet, és már 98-97%-ra esik. Nem tudom hogy ez normális e ezeknél a telefonoknál, nekem ez az első iPhone-om, így gondoltam arra is hogy esetleg gyári hibás lehet.
Aki nagyobb iPhone-os, nyugtasson meg, hogy nem kell visszaküldenem.
Válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
Nem csak az IPhone csinálja ezt. A Huawei P20 Liteom is ezt csinálja. Igaz, nem órákat bírja 100%-on, hanem csak 40-50 percet.
Szia!
Nekem is ilyen az XS-em. Nagyon sokáig bírja 100%-on, de aztán mondjuk elég hamar lemegy 96-94-re. Nekem ezt nagyjából 85-80%-így csinálja, utánna már nagyon bika az akksija és nincs vele probléma.
az akku merülése nem lineráis. nem is kell annak lennie
a Beállítások › Akkumulátor alatt láthatod grafikusan is hogyan merül és azt is láthatod, hogy melyik app mennyit használ. meg azt is hogy összesen mennyit volt bekapcsolba.
ha rákattintasz a grafikonra akkor az adott óta adatait láthatod.
így felfedezhető hogy ha valami app mondjuk beragadt a háttérben és az szívnja az akkut.
amúgy ez az akkuszázalék-para el fog múlni 1-2 héten belül, mert rájössz hogy nagyon sokáig bírja a 11 pro és nem fogsz foglalkozni az akkuval. tapasztalat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!