Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan győzzem meg a szüleimet?

Hogyan győzzem meg a szüleimet?

Figyelt kérdés

Karácsonyra szeretnék egy új telefont. Samsung galaxy a55re gondoltam. Androidfan vagyok, az iost utálom, de az egész családnak iphoneja van, és mindenki panaszkodik rá. Nem voltam soha luxusp.csa, nem kell félévente új telefon.

Most Huawei y6s telefonom van, amit 4 éve használok. Nagyon vigyázok rá és szeretem amúgy, de már elavult és lassú, kidobálnak az appok, folyton csak tölt.

Ezért szeretnék újat, akár saját pénzből is ki tudom fizetni.

Milyen érvekkel győzzem meg a szüleimet, hogy ilyen típusú új telefont szeretnék?

(szín ötös tanuló 16 éves lány egy átlagos tehetősségű családból)

szept. 14. 16:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Pedig te írsz érthetetlenül. Annyi lett volna, “iPhone 13 széria és afelett”.
szept. 14. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Iphonet 16 kérjél.

Minden 16 éves tininek az lesz, amint megjelenik.

szept. 14. 19:57
 13/15 anonim ***** válasza:
39%
Igazán nevetséges ahogy a sok irigykedős csóró magyar lepontozgat mindenkit aki jókat ír az iphone-ról. Prolik vagytok 🤡😂😂
szept. 14. 23:07
 14/15 anonim ***** válasza:
21%
Teljesen egyetértek 13/13, irigység betegség. Nem telik iPhonera, ezért hogyha valaki jókat mer róla írni, netalántán még ilyen telefonja is van, már pontozzák is le. Nagyon szánalmasak…
szept. 14. 23:56
 15/15 anonim ***** válasza:
29%

Betegek vagytok ezzel az ájfon hisztivel... nem is erről szólt a kérdés!!!

Kérdező: Szerintem Samsungból csak S szériát szabad venni. 100-120 ezres szinten én Xiaomi-t vennék, pl. redmi note 13 pro 5g-t. De amúgy arra amit írtál, hogy kell meg az y6-hoz képest a nem pro xiaomi note 13 is simán elég lehet 60 ezer körül ha az ára kritikus.

szept. 15. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!