Szerintetek hogy győzzem meg szüleimet, hogy egy iPhone5S-et szeretnék kérni szülinapomra? 😯😯Válaszaitokat szívesen várom!
Szerintem nagyon könnyen, egy mondattal meggyőzheted arról őket, hogy iPhone-t kérsz.
Arról viszont sokkal nehezebb lesz meggyőzni őket, hogy KAPJÁL is egy iPhone-t.
mondd meg nekik hogy olcsóbb egy jó teló mintha évente vennének egy gagyi belépőszintű modellt amellyel csak a baj van.(mégha ez nem is feltétlen igaz)
ígérd meg nekik hogy 2 évig nem fogsz kérni semmi hasonló kütyüt.
ha van rá pénzetek biztos megveszik, nem olyan drága
mondjad nekik hogy jól tartja az árát, megéri
mindjárt elkezdek irígykedni. én kapok nagyszülőktől, szülőktől 20-20ezret minden ünnepkor...te meg 160ezres ajándékot akarsz? szerintem inkább gyűjts rá...bár nem tudom, milyen családod van, de én tuti nem tudnám lenyomni a torkukon, hogy hát most enyhén több pénz kellene.
de amúgy meg tuti, csak azért akarod, hogy menő legyél, de nem, nem leszel tőle népszerűbb. amúgy sem ajánlom...egész nap azon lógnál, meg a barátnőid is...egyik majd elejti, aztán beadhatod szüleidnek a 40ezres igényedet, mert mehet a szervízbe. egyébként meg az sem feltétlenül igaz, hogy belépőszintű teló nem lehet hosszútávon használható, a lumiák azért bírják...
Attól függ,hogy áltok anyagilag....pl mi Torontòba élünk és ahogy ki jött az 5s kapott a lányom...és most karâcsonyra a 6 kell neki...de itt mint irták nem nagy dolog...
Neked kell tudni hogy éltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!