Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan győzzem meg a szüleimet?

Hogyan győzzem meg a szüleimet?

Figyelt kérdés

Karácsonyra szeretnék egy új telefont. Samsung galaxy a55re gondoltam. Androidfan vagyok, az iost utálom, de az egész családnak iphoneja van, és mindenki panaszkodik rá. Nem voltam soha luxusp.csa, nem kell félévente új telefon.

Most Huawei y6s telefonom van, amit 4 éve használok. Nagyon vigyázok rá és szeretem amúgy, de már elavult és lassú, kidobálnak az appok, folyton csak tölt.

Ezért szeretnék újat, akár saját pénzből is ki tudom fizetni.

Milyen érvekkel győzzem meg a szüleimet, hogy ilyen típusú új telefont szeretnék?

(szín ötös tanuló 16 éves lány egy átlagos tehetősségű családból)

szept. 14. 16:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem veszik meg neked akkor vedd meg saját pénzből és kész

Vagy kérdezd meg hogy mondjuk a felét te fizeted a másik felét meg ők és akkor ez lenne a kari ajid

szept. 14. 16:33
 2/15 anonim ***** válasza:
22%
iPhone a csúcs pedig,mindenkinek az van
szept. 14. 16:37
 3/15 anonim ***** válasza:
20%
Nem kell meggyőzni őket mert igazul van. Vegyél iPhone-t.
szept. 14. 17:05
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Mond, hogy a Huaweid le kell adni a suliban.

Kérsz egy második mobilt.

szept. 14. 17:53
 5/15 A kérdező kommentje:
Bocsi, utólag visszaolvasva elég hülyén fogalmaztam. Mármint az iPhone telefonjukra panaszkodnak
szept. 14. 18:49
 6/15 anonim ***** válasza:
25%
Én azt nem akarom elhinni, hogy az iPhonera panaszkodnak, mert az iPhone a csúcs mindenben, világvezető márka az Apple, mindenben lekörözi még a Samsungot is.
szept. 14. 18:51
 7/15 A kérdező kommentje:

Hát pedig igen. Azért, mert nem a legújabb van nekik, iPhone 6s és 7 talán. Sz.r az akksija, lassú is, sok alkalmazás alapvetően nem működik rajta. Nyilván az iPhone 13+ már lekörözi, de úgy érzem, hogy 16 évesen nincs szükségem ilyen drága telefonokra. Alapvető normál használatra szeretném, soha nem játszok telefonon, egyáltalán nem vagyok függő. Nekem a korosztályommal ellentétben a való életben van az életem, nem a tiktokon. Emiatt is vagyok gyakran magányos, mert ha összejön a baráti társaság, mindenki egymás mellett nyomja a saját teloját. Én meg várok, hogy kivel tudnék beszélgetni. A valóságban. És nem én vagyok az introvertált, nehezen barátkoznó típus. Hanem rajtam kívül mindenki más.

A családban is állandóan tolják a tabletet, édesapám fülessel a fején ül és játszik!!! a gépén. Ha megkérdezem, hogy akarnak-e társasozni, vagy valami mást, meg se hallják.

Már csak a kutyám foglalkozik velem. Legalább ő egész nap a lábam alatt lehet.

Hosszan kifejtettem, hogy miért nem akarok feleslegesen félmillió forintot kifizetni egy olyan telefonért, amit nem is szeretnék, és nincs is rá szükségem.

szept. 14. 19:01
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

"mert az iPhone a csúcs mindenben, világvezető márka az Apple, mindenben lekörözi még a Samsungot is."

Ezt hiteti el veletek az eppül marketing csapata...

szept. 14. 19:05
 9/15 anonim ***** válasza:
18%

Mit vársz egy 9-10 éve megjelent iPhone 6S és 7-től? Persze, hogy lassú mindkettő. Az a gáz az egészben, hogy megbélyegzed az egész Apple márkát ilyen régi készülékek miatt. Akkor vegyetek egy Samsung Galaxy S6-ot 2015-ből, a Samsungra is azt mondanád, hogy szar. Elmondanám az ugyanolyan lassú lenne. Az meg már csak hab a tortán, hogy hazudsz. iPhone 13+ nem is létezik. 13 Mini, 13, 13 Pro és 13 Pro Max van. Plus csak a 14-es szériában van.

A családodnak a hozzáállását sajnálom viszont.

szept. 14. 19:20
 10/15 A kérdező kommentje:
Uristeeen, hát kezdem azt hinni hogy nem én írok érthetetlenül. Ti komolyan ilyen értetlenek vagytok? Úgy értettem az iPhone 13+ot, hogy 13 utáni. Tehát 13 pro, 13 pro max, 14,14 pro, 14 pro max, és a többi. Istenem.. 🫡🫥
szept. 14. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!