Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyon gáz ha idén már nem...

Nagyon gáz ha idén már nem fogok iPhone-t venni?

Figyelt kérdés
Szerettem volna megvenni a 16 prot,de sajnos nem fog összejönni úgy néz ki.A nyáron beteg voltam ezért a szünetben a munka sem úgy alakult ahogy elképzeltem.És most stresszelek mert új suli meg ilyenek.Lehet hogy csajozni sem fogok tudni és tök égő leszek iPhone nélkül,ilyen gondolataim vannak.
szept. 9. 20:37
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Van egy rohadt gazdag ismerősöm, aki úgy utálja az Apple-t mint a rohadt élet. Egy másik ismerősöm meg az 1300-as órabéréből vett pro ájfónt messengerezésre. Nesze neked státusszimbólum. XD
szept. 10. 10:46
 32/38 Mad Max2 ***** válasza:
100%

Van egy kollégám, van 2 darab ájfonja, 4 gyereke, hó végén mindenkitől kölcsönkér me már nincs pénze

Ájfonoscsávó-nak hívjuk:D

Igazi idióta az ürge

szept. 10. 10:51
 33/38 anonim ***** válasza:

Van 3 gyerekem egyik semm nyekeget iPhone soha ,megelégedtek max 250 Euros Android telefonokal.

Másnak csak a saját nyávogásodal ártasz amit itt csinálsz

szept. 10. 14:37
 34/38 anonim ***** válasza:
0%
Ne vegyétek már komolyan a kérdést.
szept. 10. 15:30
 35/38 A kérdező kommentje:

33. Betegebbek vagytok mint én.

A kommentem is eltűnt mert képesek voltatok jelenteni.Ugye MadMax2?

szept. 10. 15:31
 36/38 anonim ***** válasza:

A mobiltelefon ma már nem státusszimbólum, csak egy használati tárgy.

A háziasszonyok a csajos esten sem büszkélkednek, hogy MIELE mikrójuk és mosógépük van, így a mobillal sem lehet már "flexelni".

Nekem 50+-os X-es, azaz majndem boomer fószernak eddigi életemben összesen 4 okostelefonom volt. Kezdtem egy iPhone 4S-sel, bő tíz éve, mert egy ismerősöm ajánlotta, másodkézből, 10 hónaposan, a listaár harmadáért. Szerettem. Amikor tönkrement, nem tellett újra Apple-re, így lett egy Samsung A valami. Meg azután is valami A szériás Samsung. Most a negyedik okostelóm egy iPhone 14, amit tavaly januárban, azaz bő másfél, lassan két éve vettem. Nem részletre és nem kedvezménnyel, hanem boltból, újonnan, függetlenül. De nem flexelni, hanem csak használni. Amire való, arra nagyon be is vált. Én inkább az óráimmal és az egyik autómmal szeretek "felvágni". Na persze nem szoktam harsányan, egyszerűen csak élek ezekkel.

Nyilván egy fiatalnak más a fókusz státusszimbólumilag, meg nyilván egy iPhone, akármilyen drága is, elérhetőbb, mint egy 911 Carrera, de ha lenne egy fiam, (sajnos nincs gyerekem), akkor az iPhone-t megvenném neki, de csak azért, mert jó. Vagizni inkább komoly órát kapna, jogsit, kocsit, vagy ha van hobbija, abban a legjobb minőséget. Legyen az bármi is.

szept. 10. 17:32
 37/38 A kérdező kommentje:

#36 tehát te is megvennéd neki.

Az emberek többsége nem tévedhet,a tények cáfolják az itteni dilettánsokat. [link]

szept. 16. 22:00
 38/38 anonim ***** válasza:

36 vagyok. Meg. Magamnak is azt vettem. Mármit egy 14-est tavaj januárban.

Csak nem szeretem cserélgetni. Amíg jó, addig használom.

szept. 17. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!