Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyon gáz ha idén már nem...

Nagyon gáz ha idén már nem fogok iPhone-t venni?

Figyelt kérdés
Szerettem volna megvenni a 16 prot,de sajnos nem fog összejönni úgy néz ki.A nyáron beteg voltam ezért a szünetben a munka sem úgy alakult ahogy elképzeltem.És most stresszelek mert új suli meg ilyenek.Lehet hogy csajozni sem fogok tudni és tök égő leszek iPhone nélkül,ilyen gondolataim vannak.
szept. 9. 20:37
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
75%
Megfelelési kényszer?
szept. 9. 21:11
 12/38 anonim ***** válasza:
76%
Nekem (készüljetek fel, mert ultra égő gáz, ciki dolgot fogok mondani, csak saját felelősségre olvasható el, következmények lehetnek: rosszul lét, szekunder szégyenérzet, instant cringe) Xiaomi telefonom van és vannak még barátaim, sőtt (lány vagyok) olyan fiúk is vannak akiknek ilyen looser telefonnal is bejövök
szept. 9. 21:20
 13/38 anonim ***** válasza:
65%

Nem gáz, hogy nincs iPhone-od, az a gáz ahogy gondolkozol. Felszínes vagy, és üres lelkű.

Ha így folytatod nem lesz egy mély, minőségi kapcsolatod sem, sem baráti, sem párkapcsolati.

szept. 9. 21:30
 14/38 anonim ***** válasza:
0%

De én nem utálom az iphonet. Viszont bármennyire is imádom a cégnek a termékeit, a 15ös szériához képest a 16os nagyon gyenge lett. Nem azért mert ellenszenves lennék, hanem mert kerestem az újdonságokat, de nem találtam.. :/

szept. 9. 21:53
 15/38 A kérdező kommentje:
12. de te lány vagy az más.
szept. 9. 21:55
 16/38 anonim ***** válasza:
75%
Én lányként alapból nem jönnék össze olyannal akinek iPhoneja van. Attól tartanék hogy olyan mint te.
szept. 9. 22:03
 17/38 anonim ***** válasza:
76%
Hagyjuk már, ne etessük a trollt. Egyértelműen trollkodik, mert ennyire senki sem hülye.
szept. 9. 22:35
 18/38 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudsz csajozni majd,ezt jol látod. iPhone van a kezemben és ugranak a csajok rám.
szept. 9. 23:14
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
#17, A kerdezo troll, de ne hidd hogy nincs aki ennyire hulye. Es nem ilyen unatkozo kamaszok hanem 40 feletti diplomasok.
szept. 9. 23:31
 20/38 A kérdező kommentje:
Azok az álmok ezúttal sem hagynak aludni.Szerezni kell egy iPhone 16-ot,mindegy mibe kerül.
szept. 10. 03:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!