Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyon gáz ha idén már nem...

Nagyon gáz ha idén már nem fogok iPhone-t venni?

Figyelt kérdés
Szerettem volna megvenni a 16 prot,de sajnos nem fog összejönni úgy néz ki.A nyáron beteg voltam ezért a szünetben a munka sem úgy alakult ahogy elképzeltem.És most stresszelek mert új suli meg ilyenek.Lehet hogy csajozni sem fogok tudni és tök égő leszek iPhone nélkül,ilyen gondolataim vannak.
szept. 9. 20:37
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Suliba se járj mig nincs a legujabb iPhone,

Retentöen hülye vagy.

Felszines fiu létedre

Ja Meg egy Nagy Troll.

szept. 10. 05:56
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Szigorúan a Pro modell jó egyedül. Simával kiközösítenek. Még egy jóval drágább Z folddal is max egy kutyának számítanál a többiek szemében mert ájfón nélkül ember számba sem fognak venni. Ájfónból is szogorúan csak a 30 milliós Caviar változattot érdemes venni hogy jó legyen a megítélésed. Ha ezt elmulasztod, mindenki csak Mr. Csicskámak fog hívni.
szept. 10. 06:04
 23/38 anonim ***** válasza:
Ne etessétek a trollt!
szept. 10. 06:52
 24/38 anonim ***** válasza:

"Szerezni kell egy iPhone 16-ot,mindegy mibe kerül."

Igazi konzumidióta, a fogyasztói társadalom csicskája.

szept. 10. 07:06
 25/38 A kérdező kommentje:

16. Akkor te is telefon alapján szelektálsz.Tehát olyan vagy mint az átlag.Na ezért kell iPhone mert vannak akik bizony ezt nézik.

18. Azt elhiszem.

21. Jobban fogom érezni magam tőle, és ez az ami számít.Egyébként sem ártok vele senkinek sem.

22. Igen pro vagy pro max, ezekben gondolkozik én is.

24. Másképp néznek az emberre ha iPhone-ja van.Ez státusszimbólum.

szept. 10. 08:09
 26/38 anonim ***** válasza:
Már hogy lenne státuszszimbólum egy 1-2 havi fizetésből, akár hitelre is megvehető termék? Egy kukás kezében látva sem lennék meglepődve (ezzel nem állt szándékomban degradálni őket, csak a feltehetően nem túl magas fizetésre céloztam). Téged pedig komolyan sajnállak, ha ez a sztori igaz, nem azért, mert nem tudod megvenni a legújabb iPhone drágábbik változatát teljesen feleslegesen, hanem mert eddig terjed a gondolkodásod.
szept. 10. 08:34
 27/38 Mad Max2 ***** válasza:
63%

Én még soha nem vettem ájfont

Mi lesz most velem?

szept. 10. 09:04
 28/38 Mad Max2 ***** válasza:
100%

Én nem tudom, de az én köreimben senki nem nézi kinek milyen telefonja van

Igaz nem vagyok már tini

szept. 10. 09:55
 29/38 anonim ***** válasza:

Kérdező, milyen suliba jársz hogy ennyire státusz kérdés a telefon? Magán suli? Gazdagabbak járnak oda? Hanyadik osztályról van szó?

Ha tényleg olyan fontos hogy az új iPhone hogy legyél valaki akkor elég mérgező lehet ott a környezet.

Amúgy alapból a legolcsóbb 16os kB 400ezerbe kerül.

Most hétvégente eljársz diákmunkázni (minden hétvégen), félreteszed, és ha mázlid van még talán szüleid is pótolnak bele mint karácsonyi ajándék és decemberre meglesz.

Amúgy már van olyan az osztályokdban, suliban akinek már van? Ha jól tudom tegnap óta kapható

szept. 10. 10:04
 30/38 anonim ***** válasza:
71%

Szeretnék gratulálni az oldal üzemeltetőinek, moderátorainak, hogy hozzájárulnak a társadalom további hanyatlásához.

Ha nem igaz a kérdés, akkor azért, ha igaz, akkor pedig pláne.

szept. 10. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!