Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyon gáz ha idén már nem...

Nagyon gáz ha idén már nem fogok iPhone-t venni?

Figyelt kérdés
Szerettem volna megvenni a 16 prot,de sajnos nem fog összejönni úgy néz ki.A nyáron beteg voltam ezért a szünetben a munka sem úgy alakult ahogy elképzeltem.És most stresszelek mert új suli meg ilyenek.Lehet hogy csajozni sem fogok tudni és tök égő leszek iPhone nélkül,ilyen gondolataim vannak.
szept. 9. 20:37
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
81%
Ki ne merj menni az utcára nélküle kamus...
szept. 9. 20:40
 2/38 lali51 ***** válasza:
100%
Igen.
szept. 9. 20:41
 3/38 anonim ***** válasza:
89%
Ez nagyon borzalmas, sajnálom. Jobb, ha elbújdokolsz a szobádban, mert így élni sem érdemes.
szept. 9. 20:45
 4/38 anonim ***** válasza:
90%

Azért ez valahol tragikus. Nem tudom kik a felelősek ezekért a torzult személyisègekért.

Az sem jelenthetne semmit, ha egyáltalán nem lenne telefonod.

szept. 9. 20:46
 5/38 anonim ***** válasza:
77%
Nem technikai kérdés, emberek kategóriába menjél ilyen kérdésekkel!
szept. 9. 20:56
 6/38 anonim ***** válasza:
25%

Néztem az apple eventet, az iphoneok terén az új gombon, meg a 48mp-s széleslátó kamerán kívül SEMMI új dolog nem jött, a meglévő dolgokat csiszolgatták csak tovább. Gyakorlatilag egy iPhone 15s / 15 Pro s

Ez a felhozatal most nagyon gyengére sikerült, pedig imádom az iphoeokat..

szept. 9. 21:00
 7/38 anonim ***** válasza:
70%

6. ezt minden évben elmondják az ájfónfújolók.... :D

Szóról szóra!

szept. 9. 21:02
 8/38 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy korábban többször is álmodtam erről.Hogy klikkelj vannak,az iPhone-osok a menők,a többiek pedig a lesajnáltak.Persze lehet kamuval vádaskodni de az álmait nem irányíthatja az ember, valamint gyakran a belső félelem generálja az álmokat.Plusz mindig vannak akik iPhone-al mennek iskolába,ezt is tudja mindenki.
szept. 9. 21:02
 9/38 A kérdező kommentje:
Jól mondod 7.És ha kiadná a gyártó egy az egyben az iPhone 12-t a 16 helyett,ők sírnának a legjobban.
szept. 9. 21:07
 10/38 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudnék tovább élni ezzel a szégyennel. Megyek is a daimjómhoz engedélyt kérni a szeppukura.
szept. 9. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!