Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja lehet a leptopomnak...

Mi baja lehet a leptopomnak hogy töltés közben gondok vannak a képernyővel?

Figyelt kérdés

Mult héten vettem először észre a problémát, töltés közben egy kb 2 centis sávon ilyen csíkos lett a képernyő, amikor leszedtem a töltőről, semmi gobd nem volt. Azt hittem túlmelegedett vagy hasonló.

Ma már amint bedugom a töltőt, egész képernyő elsötéttül, legfelül egy fél centis sáv van csak ahol "látni". Mi állhat a probléma hátterében? Nem esett le, meg semmi ilyesmi

szept. 9. 17:27
 1/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Másik tápegységgel kellene kipróbálni.

Van olyan hiba, amikor a primer puffer kifúj, kimeneten a sima DC helyett hullámzás jelenik meg, ami azután mindenféle zavart okozhat a működésben.

szept. 9. 19:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Es ha nincs másik tápegységem, hogyan próbálhatok ki hogy az-e a hiba?
szept. 9. 22:57
 3/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Megfelelő műszeres vizsgálattal ellenőrizhető, esetleg a tápegység belső vizsgálatával is.

Ezt a meglévőt én már rá se merném dugni a laptopra, mert károkozó is lehet, ha az a baja, amire gondolok.

szept. 10. 06:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
szept. 10. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!