Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem működik a gyorstöltés a...

Nem működik a gyorstöltés a telefonon, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Van egy samsung a54-em és mikor töltöm annyit ír ki hogy töltés miközben gyors töltés kene legyen

, és lassan tölt nagyon.

Meg vettem hozzá a 25 wattos töltőt gyári kábelja van, de így is lassan tölt. Beállításban is be kapcsoltam a gyorstöltés opciót de akkor se tölt gyorsan.

Kerlek válaszoljatok mit tegyek

szept. 5. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Típusazonos töltőt szeretik a telefonok, tehát a Samsung, a Samsung töltőt. A nyári meleget sem szereti a gyorstöltés.
szept. 5. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Nyilván ha te többféle töltővel is próbáltad, akkor kicsi a lehetősége, hogy érintkezési probléma van, de nekem akkor szokott ilyet csinálni, mikor a másfél évesem megkaparintotta a töltőt és meghúzgálta, mert ilyenkor vagy a dugvillás része csúszott ki egy kicsit a konnektorból, vagy maga a kábel a dugvillából.

(Ez egyébként nekem nagyon fura volt, mert női aggyal azt gondoltam volna, hogy vagy érintkezik rendesen és megy a gyorstöltés, vagy nem érintkezik jól, és akkor egyáltalán nem tölt... tévedtem 😀)

szept. 6. 00:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha a Samsung A54-ed nem gyorstölt, annak több oka is lehet. Itt van néhány lépés, amit érdemes megpróbálni:

Ellenőrizd a töltőt és a kábelt: Bár gyári 25 wattos töltőt és kábelt használsz, győződj meg arról, hogy azok hibátlanul működnek. Néha a kábel vagy a töltő is lehet hibás, még ha új is.

Port tisztítása: Ellenőrizd a telefon töltőportját és a kábel csatlakozóit, hogy nincsenek-e benne szennyeződések vagy por. Óvatosan tisztítsd meg egy száraz, puha ecsettel vagy sűrített levegővel.

Töltőadapter: Győződj meg arról, hogy a töltőadapter megfelelően van csatlakoztatva a konnektorba, és a konnektor működik.

Szoftverfrissítés: Ellenőrizd, hogy a telefonod rendelkezik-e a legfrissebb szoftverfrissítésekkel. Néha a frissítések javíthatják a töltési teljesítményt.

Hardverhiba: Lehet, hogy a telefonod töltőportjában van valami probléma. Ha semmi nem segít, érdemes lehet elvinni a telefon szervizbe egy alaposabb ellenőrzésre.

Ellenőrizd a beállításokat: Nézd meg a telefon beállításait, és győződj meg arról, hogy a gyorstöltés funkció be van kapcsolva, és hogy nincs valamilyen energiatakarékos mód aktiválva, ami befolyásolhatja a töltési sebességet.

Ha ezek után sem működik a gyorstöltés, érdemes lehet szakértő segítségét kérni.

szept. 6. 01:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Port pucolás lesz ebből.
szept. 6. 07:21
 5/8 anonim válasza:
4/4 pedig nincs semmi a portban többször ki pucoltam.
szept. 6. 08:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Szervizben megmondják mi a baja. Sőt, akár meg is javítják.
szept. 6. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Samsung töltőadaptert használsz?
szept. 6. 13:18
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem is A54 van, tölti az Alza, Choetec töltőkkel is szupergyors töltéssel. Lehet a kábel nem jó. Samsung akkor szokta ezt a sima töltést+ kb. 10 óra töltési időt kiírni nálunk, ha a kábel nem érintkezik valami miatt, nincs jól bedugva vagy volt a kábel hibája is már, de lehet az akksival vagy a töltésvezérlővel van baj. Szervízbe vidd be, hamar kiderül.
szept. 6. 15:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!