"Belefér a telefonotok a zsebetekbe?" - igen
"Milyen típus?" - nyomógombos
Huawei Mate X3 + teljesen körbezáró tok.
Belefér a zsebembe (Jobb oldalt hordom, balró a pénztárca van, farzsebbe nem teszem soha)
Nem, mert nő vagyok.
A pasim nadrágzsebeiben keresztben is elfér.
Férfinadrág zsebébe befér
Nekem befér az tuti
Az előző telefonom nem fért be, pár centi a tetejéből állandóan kilógott, 6.7” - Samsung Galaxy A70
A mostani beférne, de nem hordom magammal, anyám előző iPhone-ját használom kölcsönbe, amíg nem veszek új telefont, de amúgy nekem az Android vállt be, és valószínűleg a következő sem fog, mert a nagyobb méretű kijelzős telefonokat szeretem (gépelésnél nehezebb melléütni, filmnézésnél meg nagyobb a vizuális élmény)
Elvileg bele,csak részletkérdés hogy mennyire kényelmes,farmer bal első zsebében hordom,nadrágvásárláskor figyelni kell hogy milyen mély az a zseb mert pár centi ide-oda és máris az ágyékhajlat fölé kerül a teló felső része és nem tudom tőle felemelni a lábam ha pl. be akarnám kötni a cipőmet-olyankor ki kell venni a telót és hátsó zsebbe tenni míg lehajolok vagy felemelem a lában valami tereptárgyra.És kocsiba beüléskor is azonnal ki kell venni.
És ez csak egy "kisebb",15 centis telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!