Neketek van ilyen alkalmazás a telefonotokon?
Figyelt kérdés
Sziasztok a kérdésem az lenne hogy jött egy értesítés a telomon egy app center nevű alkalmazásról..nem magyar nyelven hogy új verzió erhető el.. ez csak azért furcsa mert még soha nem kaptam ilyen alkalmazástól értesítést..megnéztem az alkalmazásokba es nem is nagyon emlékszem hogy lett volna rajta ílyen..lehet vírusra gyanakodni? Törölni nem lehet csak kényszerleállitás és letiltás lehetőség van. Googleplayen nincs a frissitendő alkalmazasok között. Az ikonja narancs alapon egy telò középen és körbe feher kockák. Előre teleípett rendszer alkalmazás lehet?aug. 21. 20:18
1/2 Nyam2007 válasza:
Nem lehet hogy rendszer applikáció a gyártótól csak nem fordították le rendesen?
2/2 A kérdező kommentje:
Már lehet megvan a megoldás ugye kint tartozkodok szlovakba most es itt a vodafon az orange néven van. Rákerestem az app ikonjára elvileg az orange egyik appja ez bár azert nem értem mert konkretan az alkalmazast nem tudom hasznalni meg nem is engedelyeztem telepiteni...lehet az roamrming hoz hasznalatahoz kellett vagy ilyesmi?
aug. 21. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!