Nektek is belassúl amdroidos telefonotok, ha tisztogatjátok az alkalmazás előzményeket?
Érdekelne, hogy másnak is használhatatlan módon belassúl-e az Android rendszer, he nem tavolítgatja el az alkalmazásokat az előzményekből.
Nálam sajnos ez a helyzet.
Google Nexus 5 - gyári módosítatlan Android 6.0.1 Marshmallow,
*Nektek is belassUl amdroidos telefonotok, ha NEM tisztogatjátok az alkalmazás előzményeket?
Bocsánat a hibákért!
Az android ram/chace kezelése olyan,hogy a memóriában hagyja az alkalmazásokat. Nah ha te törlöd/felszabadítot a memóriát,akkor azok onnan szépen eltűnnek,és akkor újra az elejéről kell betöltenie mindent a telefonnak..
Illetve ezek a tisztító alkalmazások nevetségesek... 4 gb a belső memóriája a telefonomnak,lefuttatom a tisztítást,és kiírja,hogy 250 mb szemetet távolított el. Azaz ha 10 napig nem tisztítanám a telefont,akkor 2,5gb szemét lenne benne?!?! :D
Illetve,ha nem rootolt az eszköz,akkor kitakarítod a ram-ot,betöltöd az alkalmazást(gagyi lassan mert nem ramból tölti be) de 2 perc múlva megint ottlesz...
A tapaszalatom,hogy ezek a app killer alkalmazások semmit nem érnek.
Én sem hiszek az ilyen alkalmazásokban!
Én a tiszta módosítatlan naprakész rendszerben hiszek, amihez nem szükségesek külső ,,tisztitó" és antivírus appok! Sőt a görcsös alkalmazás előzmények törölgetését sem látom jónak, mivel a hattérfolyamatokat és memóriát a rendszer kezeli automatikusan!
Ám sajnos mégis azt kellett észrevegyem, hogy belassúl egy idő után a telefonom, és csak ha mindent előzményt eltávolítok akkor áll helyre!
Lehet köze van ahhoz, hogy bekapcsoltam a tárhely titkosítást?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!