Milyen gyakran cserélitek le a telefonotokat és milyen ok miatt?
Akkor lássuk az okokat:
- Szoftveresen kuka, nem kap frissítést -> Valahogy kivárom, ameddig összejön a pénz a következő telefonra, a régitől megszabadulok.
- Gyári hiba, bootloop és társai(köszi LG) -> Azonnali csere, ez a useeren kívül álló hiba.
- Nagyon lelassul, nem hozza az általam várt színvonalat -> Lásd első pont.
- Van olyan jó telefon, amire váltanék. -> Szintén váltok, de ez a varázs nagyon elmúlott úgy 2018 után. Nincs újítás és nagyítóval keresek telefont(aztán rájövők, hogy muszáj az aktuális Pro iPhone-t vennem, mert nincs más, ami azt hozza)
Manapság egy 5-6 éve, de régebben ez 2 év volt. Komolyabban veszik a gyártók a frissítést(már amelyik, ez csak a Samsung, Apple párosra igaz)éppen ezért manapság megéri csúcstelefonra beáldozni mert érezhetően kitolódott a telefon csere is.
Lelassult a fejlődés.
Jelenleg 15 Pro-m van, 2027-ben cserélem a következő Pro-ra, ha ettől jó áron megválok, meg a 18 Pro hoz annyi változást. Ha nem, akkor értelemszerűen marad ez.
Én 13 Pro-ról is váltanék erre, SE2020-ről váltottam így még inkább megérte.
Sima szériát elvből sem venném, az S24 felmossa vele a padlót nem is kicsit...
Már megint ez a kérdés...
Akkor cserélem, amikor az előző már nem jó.
2 évente, mert belassulnak.
Általában felső kategóriás telókat veszek, a huaweit imádtam soha semmi gondom nem volt velük és 3-4 évente cseréltem, de google nélkül nem tudok élni. Xiaomit nagyon utáltam 1 évig se használtam, kikészített, de a samsung S széria bevált nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!