Milyen appokkal tudom megoldani az alábbiakat Apple Watch-ra?
Pár hónappal ezelőtt váltottam Androidról iPhone-ra és meg vagyok vele elégedve. Egy ideig használtam hozzá a Honor órámat, de az tönkrement, így vettem egy Apple Watch 8-at, de kicsit csalódás volt.
Azt, hogy az akku csak 2 napot bír, nem egy hetet, már megszoktam. De van pár dolog, ami hiányzik:
- A Huawei folyamatosan mérte és mutatta a lépésszámot.
- Alvásfigyelésnél nem csak az éjjeli alvást, hanem a nap közbeni szundit is mérte, ráadásul nem kellett rábökni, hogy ébren vagyok, hanem felkeléskor rögtön meg tudtam nézni, mennyit aludtam
- Edzésnél meg tudtam nézni a telefonon az összesített távot. Az iPhone fitness-ben látom az átlagokat és le tudok görgetni a havi összesítéshez, de nincs éves összesítés és grafikon, hogy mikor mennyit bicikliztem pl.
- A pulzust folyamatosan mutatta, nem kellett külön rábökni a mérésre
- Sokkal több dolgot láttam egyszerre a kijelzőn: óra, időjárás, pulzus, tengerszint feletti magasság, akku állapot, stressz-szint, lépésszám, kalória. Az Apple Watch-on sokkal kevesebb dolgot tudok kitenni, még moduláris számlap esetén is.
Tudnátok a fentiekre jó appokat (az se baj, ha fizetős) és számlapokat ajánlani?
Alvásfigyeléshez: Autosleep
Óraszámlapot nem tudom, neked van-e, moduláris ultra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!