Iphone vagy samsung a jobb? Akinek már volt mindkettő az írja le a tapasztalatait
Mindkettő van jelenleg.
Értsd:
Saját pénzből vettem Samsungot 1 évvel ezelőtt, ez egy Sam Galaxy S23 FE 5G
És nagyjából fél éve amikor új pozícióba kerültem a munkahelyemen kaptam egy céges telót ami egy Iphone 13 mini.
Én a Samsungot jobban kedvelem. Főleg mivel nagyobb a képernyője, bár az Apple nevében benne is van hogy mini szóval ez érthető. Én személy szerint a Samot jobban is tudom kezelni, személyre szabni ezért nálam az a nyerő
Szia!
S21-ről váltottam Iphone 15 Pro-ra.
Ez sajnos a legkényesebb téma a telefonosok körében hogy Android vs IOS...
Nekem IOS rendszer sokkal jobban bejött, mint az Androidé.
Maga a telefon megbízhatóbb, minőségibb, komoly háttér áll mögötte. (legyen az szervíz, support, stb)
IOS rendszer sosem fagyott le, közel 80 aktív alkalmazással... Nem bántani szeretném az androidot, de háttérben levő 5 alkalmazás futásától kiég a telefon.
Emellett rengeteg olyan funkciót tud az Iphone, amit az Android nem.
Kameráról ne is beszéljünk, jelenleg a világon a legjobb az Iphone kamera, ami valaha létezett okostelefonok körében.
13 "Maga a telefon megbízhatóbb, minőségibb, komoly háttér áll mögötte."
😂
"háttérben levő 5 alkalmazás futásától kiég a telefon."
😂 hagyjuk a hülyeséget, ok?
"Emellett rengeteg olyan funkciót tud az Iphone, amit az Android nem."
Ez pont fordítva van
"Kameráról ne is beszéljünk, jelenleg a világon a legjobb az Iphone kamera, ami valaha létezett okostelefonok körében."
Nehéz dönteni, hogy melyik a legnagyobb baromság amit írtál, de ez közöttük van 😂
Jelenleg a saját Iphone 13, a céges Samsung A53 5G
Mindkettő a saját maga módján tökéletes, csak tudni kell őket használni.
Annyi, hogy pl én Androidról váltottam iOSra és nekem nagyon szokatlan volt, szinte ki sem használom az összes lehetőségét az Iphonenak, a Samu már olyan “megszokott”
Embere válogatja amúgy, tudod kinek a pap, kinek a papné ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!