Iphone vagy samsung a jobb? Akinek már volt mindkettő az írja le a tapasztalatait
Ez teljesen emberfüggő, ezért nem szeretném, ha lepontoznátok. Személy szerint én Samsung szerető vagyok, de pl. az unokatestvéremék mind Iphone-sok. Az Iphone-nak nagyon jó a kamerája és ez csak egy apróság, de Sheinen ezekre lehet a legjobb tokokat venni. Viszont ne ejtsd le, mert akkor hamar tönkremegy!
A Samsung telefonok nagyobbak és mostmár nagyon sok a választék belőlük. Nekem most éppen Samsung Galaxy A13 4g-m van és nagyon szeretem. Előtte Samsung Galaxy A40-em volt, azzal is teljesen meg voltam elégedve.
Samsungból vannak olcsóbb kategóriák is, iphone-ból az SE kivételével inkább felső. A csúcsmodellek mindkét márkából drágák.
Megéri annyi pénzt adni egy Samsungért?
Így is feltehetted volna a kérdést, de felesleges, pl egy AMG Mercedes megéri a plusz költséget, mikor lehet venni olcsóbb Mercedest, valakinek megéri, mert ettől jobban fogja magát érezni, élvezesebb lesz használni .
Hasonló a helyzet itt is. A felsőkategóriás mobilok mind jók, inkább a rendszer ismerete és megszokása a nagyobb feladat, de ez nem e telefonok problémája, hanem a useré.
Eléggé szubjektív a dolog, kinek melyik tetszik.
- A Samsung gyárt alsóbb kategóriás telefont, az Apple nem.
- Azonos árkategóriában a Samsung és az iPhone nagyjából egálban van minőségben
- A Samsungban ugyanazért a pénzért lehet erősebb hardver, de az iPhone meg jól optimalizált és gyengébb hardverrel is jól megy
Személy szerint nekem Samsungom utoljára 12 éve volt, akkor 2 év alatt teljesen tönkre ment az akku benne. A mosani Samsungoknak nem tetszik a UI felülete, olyan gagyik az ikonok és a menük. Egyébként egészen tavalyig Androidot használtam, most iPhone-t és amennyire idegenkedtem tőle, annyira jó.
“- A Samsungban ugyanazért a pénzért lehet erősebb hardver, de az iPhone meg jól optimalizált és gyengébb hardverrel is jól megy”
Általában a RAM mennyisége nagyobb android esetében, mivel nagyobb erőforrást igényel a rendszer, ezért is a nagyobb aksi, mint az iphone-okban, így üzemidő nagyjából hasonló.
Ez nem jelent erősebb hardvert, a processzor számítási teljesítménye az iphone-ban még mindig élen jár, de Samsung S24 processzora is nagyon jól sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!