Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okosórát keresek. Honnan...

Okosórát keresek. Honnan érdemes venni? Melyik lenne nekem jó?

Figyelt kérdés

Sajnos a munkahelyemen megtiltották a telefon használatot, mert sok kolléga folyton azt nyomkodta. Úgy határozott a vezetőség, hogy nem lehet bevinni a munkavégzés helyére. Vagy a portán kell hagyni egy szekrénybe, vagy jobb ha magával se viszi az ember. Az óra engedélyezett.

Szóval, amire szükségem lenne:

-telefon készülék nélküli működés

(úgy is jó, ha előtte be van állítva telefonról, de működik nélküle, külön sim kártyával)

-telefon hívás bármilyen telefonszámra. (A gyerek óra azért nem jó, mert abba csak 10-20 előre beírt számot lehet hívni)

-Bármilyen üzenet fogadása (e-mail,viber, watsapp, facebook...stb)

-hálózati elérés

-naptár

-képek megnézése

-jegyzetek olvasása

-rezgő hívás jelzés

-esetleg valami net alkalmazás, de ez nem feltétel

Ami nem szükséges:

-játék,kamera, fitnesz tulajdonságok, alvás figyelő, lépés számoló,

aug. 27. 08:08
 1/8 anonim ***** válasza:
32%

Nem egy nagyon jó óra, de helyettesíti a telefont.

[link]

aug. 27. 08:26
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Az olyan óra, amin van SIM és mindezeket tudja, nem lesz olcsó. Lehet, inkább azon lennék, hogy lelépjek egy ilyen vacak helyről.
aug. 27. 10:36
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

Hát egy e-SIM-es óra kell ehhez és az sem fogja ezt maradéktalanul tudni úgy sem.

Apple Watchok, a Samsung okosórái és a Pixel Watchok jöhetnek egyedül szóba.

aug. 27. 15:47
 4/8 A kérdező kommentje:

1-es Köszi :) Igen, ilyesmit keresek. Már lentebb adtam az igényeket. Elég ha telefonálni lehet vele bárhová és hívást fogadni. A gyerek órák majdnem jók lennének, csak a telefonálás korlátozása a hátrány :(

Az a legnagyobb gond, hogy ügyfélszolgálat vagy iskola nem ér el munkaidőben így.

Nem szuper-hiper drága divatkütyüt keresek. Egy olcsó kis vackot, amire át tudom irányítani a telefonomról a bejövő hívásokat munkaidőben és tudom rajta fogadni, esetleg visszahívni. Csak abban a 8+ órában használnám, amíg a munkahelyemen vagyok.

Az, hogy miért nem lépek le, egyszerű. Nem felső kategóriás a fizetés, de nem panaszkodom és megfelelő a munkaidő és az utazási távolság is. Mint említettem, ezt az idióta csitri, szinte új kollégák miatt vezették be, akik egész nap a tiktok-ot bámulták és röhögcséltek, ahelyett, hogy dolgoznának.

aug. 30. 13:21
 5/8 anonim ***** válasza:
35%

"Nem szuper-hiper drága divatkütyüt keresek. Egy olcsó kis vackot, amire át tudom irányítani a telefonomról a bejövő hívásokat munkaidőben és tudom rajta fogadni, esetleg visszahívni. Csak abban a 8+ órában használnám, amíg a munkahelyemen vagyok."

Az a baj, hogy ez nem az olcsó vacak kategória, hanem a drága vackoké. Ha a telefon még bluetooth hatókörön belül van (ami mondjuk nyílt terepen talán 20 méter jó esetben, épületben ennél kevesebb), akkor az e-sim nélküli drága vackok is jók erre, ha nincs ilyen közel, akkor bizony e-sim-es kell, amiért még a szolgáltatód is extra pénzt fog kérni havonta.

De egyébként ha a gyerek miatt kell, én megpórbálnék beszélni a vezetőséggel, hogy te szolidan a táskádban hagyhassad a telefont. Esetleg vehetnél egy olcsó, picike butatelefont feltöltőkártyával és a saját telefonod hívásait átirányíthatnád arra a számra amíg dolgozol. Gondolom a vezetőségnek sem lenne baja egy butatelefonnal (de ha mégis, akkor nem kell róla tudniuk).

aug. 30. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Ilyet sem lehet bevinni?

[link]

Ez úgy néz ki, mint egy játék, akkora, mint egy öngyújtó, de valódi telefon, tud hívni és hívást fogadni.

aug. 30. 14:24
 7/8 A kérdező kommentje:

Semmilyen telefon készüléket nem lehet bevinni.

Csak az óra maradt az egyetlen lehetőség. Nem pici gyerek miatt aggódok, már nagy, de fontos lehet a kommunikáció adott esetben. Vagyis, nem a munkaidőm x részében szándékozom csacsogni rajta, hanem alkalom adtán, ha szükséges, el lehessen érni.

Nincs kompromisszum senkinek. Akinek nem tetszik, el lehet menni.- így szólt a szabály.

Számomra hihetetlen, hogy a 21. században nem találok egy egyszerű sim-es órát, amiről lehet telefonálni :(

Nem e-sim-re gondoltam, hanem sima sim kártyásra. Aminek az oldalába bele lehet tenni a kicsi kártyát. Egy csomó féle létezik, a szemem már kigúvadt a neten. Csak éppen nem ismerem őket. Elolvastam már vagy 100-nak a leírását. Tele van számomra értéktelen funkcióval. De a hívás része a legtöbbnél 10-20 telefonszámra korlátozódik. Miért csak ennyi?

Olyat keresek, amivel akárhová lehet telefonálni. Nem kell bluetoot sem. Elég ha kihangosítás van benne.

aug. 30. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

"Számomra hihetetlen, hogy a 21. században nem találok egy egyszerű sim-es órát, amiről lehet telefonálni :("

Van e-sim-es, már leírtam többször, csak valamiért nullára pontoztak. Sok óra van e-simmel, de ezek nagyjából 150 körül kezdődnek. SIM kártyás meg azért nincs, mert NINCS NEKI HELY! Idővel a telefonok is e-sim-el fognak jönni.

"Egy csomó féle létezik, a szemem már kigúvadt a neten. Csak éppen nem ismerem őket. Elolvastam már vagy 100-nak a leírását. Tele van számomra értéktelen funkcióval. De a hívás része a legtöbbnél 10-20 telefonszámra korlátozódik. Miért csak ennyi?"

Nagyon érdekelne, hogy ezek milyen "órák".

"Olyat keresek, amivel akárhová lehet telefonálni. Nem kell bluetoot sem. Elég ha kihangosítás van benne."

Leírom megint: fogsz egy olcsó, filléres, picike vacak buta telefont, aztán berakod a táskádba vagy a fiókodba, vagy ahová kell. Ha nagyon telefonálnod kell, akkor meg kimséz a mosdóba. Egyébként meg mondanám azt, hogy inkább válts munkahelyet, mert nettó törvénytelen amit csinálnak, de hát mindegy.

aug. 30. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!