Milyen okosórát érdemes venni Iphon készülék mellé, ha nem tetszik az Apple Watch?
Szempontok: -NFC fizetési lehetőség, -hosszú üzem idő, lehetőleg 3-4 napnál több, -erős igénybevételnek lesz kitéve, építőipari munkák végett, -kör alakú kialakítás előnyben.
Amit eddig találtam és megfelelő lett volna, azok sajnos csak K&H vagy Revolut kártyákkal működtek, és ezek nyilván nem jók nekem.
Igen, körül néztem a Garmin óráknál és sajnos ott pont az a problémám hogy fizetési lehetőségek K&H vagy revoluttal működnek, egyenlőre.🥲
Esetleg ez már változott?
6- köszönöm a tippet, jó ötlet volt, utána néztem de sajnos nem kompatibilis IOS rendszerekkel. 🥲
7- ne legyél ilyen szarkasztikus 😅, nekem is iphon 13 pro max van, használtan vettem, nyilvánvaló okokból.
És privátban írd már meg mi a foglalkozásod mert én is szeretnék annyit keresni 🤝
8- a mostani kínalálatokat nézegetve, igen is van ami többet is bír, nyilván aktivitás függő. Apple Watch sajna max egy nap. 😢
Mi a véleményetek a Ticwatch pro 3 ultráról?
Az mindent tud ami nekem kell és kompatibilis IOS rendszerekkel is.
Van rajta GooglePay, szerintetek lehet használni iPhonnal társítva a fizetés része?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!