Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okosórát érdemes venni...

Áki86 kérdése:

Milyen okosórát érdemes venni Iphon készülék mellé, ha nem tetszik az Apple Watch?

Figyelt kérdés

Szempontok: -NFC fizetési lehetőség, -hosszú üzem idő, lehetőleg 3-4 napnál több, -erős igénybevételnek lesz kitéve, építőipari munkák végett, -kör alakú kialakítás előnyben.

Amit eddig találtam és megfelelő lett volna, azok sajnos csak K&H vagy Revolut kártyákkal működtek, és ezek nyilván nem jók nekem.

#NFC #iPhone #okosóra #Hosszú üzem idő
2023. jún. 16. 18:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
7%
csak apple watchal mukodik
2023. jún. 16. 18:20
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
1-es ne bomolj! Nem csak azzal működik!
2023. jún. 16. 18:33
 3/19 anonim ***** válasza:
2%
nekem iphone 14 prom van csavo
2023. jún. 16. 19:12
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Garmin órákat nézegess!
2023. jún. 16. 19:14
 5/19 A kérdező kommentje:

Igen, körül néztem a Garmin óráknál és sajnos ott pont az a problémám hogy fizetési lehetőségek K&H vagy revoluttal működnek, egyenlőre.🥲

Esetleg ez már változott?

2023. jún. 16. 19:34
 6/19 anonim ***** válasza:
Google Pixel Watch? Annyira nem értek hozzá de egy ötletnek jó. Egész jó a kialakítása, nagyon minimalista de nem rossz.
2023. jún. 16. 23:27
 7/19 anonim ***** válasza:
3%
nekem iphone 14 pro van plusz apple watch series 8 hopp de gazdag vagyok igaz? Nem, csak 400-at keresek most
2023. jún. 17. 00:12
 8/19 anonim ***** válasza:
Smart watch nem birják 3-4 napig ha aktívan használják max 1 napig töltés nélkül.
2023. jún. 17. 06:47
 9/19 A kérdező kommentje:

6- köszönöm a tippet, jó ötlet volt, utána néztem de sajnos nem kompatibilis IOS rendszerekkel. 🥲

7- ne legyél ilyen szarkasztikus 😅, nekem is iphon 13 pro max van, használtan vettem, nyilvánvaló okokból.

És privátban írd már meg mi a foglalkozásod mert én is szeretnék annyit keresni 🤝

8- a mostani kínalálatokat nézegetve, igen is van ami többet is bír, nyilván aktivitás függő. Apple Watch sajna max egy nap. 😢

Mi a véleményetek a Ticwatch pro 3 ultráról?

Az mindent tud ami nekem kell és kompatibilis IOS rendszerekkel is.

Van rajta GooglePay, szerintetek lehet használni iPhonnal társítva a fizetés része?

2023. jún. 18. 09:03
 10/19 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom a Samsung Galaxy Watch active 2 még kompatibilis IOS-sel. Az óra tulajdonságait viszont nem nagyon ismerem.
2023. jún. 18. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!