Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okosórát érdemes venni...

Áki86 kérdése:

Milyen okosórát érdemes venni Iphon készülék mellé, ha nem tetszik az Apple Watch?

Figyelt kérdés

Szempontok: -NFC fizetési lehetőség, -hosszú üzem idő, lehetőleg 3-4 napnál több, -erős igénybevételnek lesz kitéve, építőipari munkák végett, -kör alakú kialakítás előnyben.

Amit eddig találtam és megfelelő lett volna, azok sajnos csak K&H vagy Revolut kártyákkal működtek, és ezek nyilván nem jók nekem.

#NFC #iPhone #okosóra #Hosszú üzem idő
2023. jún. 16. 18:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
a 10-es jól mondja. én is a samsung okosóráit ajánlom, kompatibilis IOS-sel, és nagyon jó minőségű. én samsungot választanék
2023. jún. 18. 15:19
 12/19 anonim ***** válasza:
11. Az a baj hogy az új Galaxy Watchok már csak Galaxy készülékkel kompatibilisek teljes mértékben. A watch 3 viszont még működik Ios-sel és még lehet kapni.
2023. jún. 18. 15:34
 13/19 anonim ***** válasza:

11-es vagyok

nekem is apple watch 3 van, de azért nem azt ajánlottam mert a kérdező írta hogy nem tetszik neki az Apple Watch. ergyébként a 3-as watch nekem bevált

2023. jún. 18. 15:39
 14/19 anonim ***** válasza:
13 Galaxy Watch 3-ra gondoltam. 😅
2023. jún. 18. 15:47
 15/19 anonim ***** válasza:

14

jajj bocsi én értettem félre😅

2023. jún. 18. 15:50
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tippeket, ötleteket, és az összes hozzászólást! 🤝🍻

Végül úgy döntöttem meg vásárlom az Apple Watch egyik termékét,(s8 45mm).

Ezen ár kategóriában nem volt verseny képes óra amit úgy igazán megfogott volna és a Apple IOS rendszerei valóban jobban vannak összhangban.

Így feladtam a hosszú üzem időt, és külalakot. Cserébe nyertem sok mást 😅.

Veszek hozzá egy keményebb tokot és úgy már bírni fogja a napi használatot.

Istenem re mondom ha valaha at vált az iWatch egy kor alakú dizájnja, azonnal váltok.

Köszönöm a segítséget, és minden jóságot mindenkinek 🍻 !

2023. jún. 27. 00:10
 17/19 anonim ***** válasza:
12%

9, megirom itt.

Diakmunka XD

2023. jún. 27. 00:12
 18/19 anonim ***** válasza:
valaki 500 ezret is keres diakmunkaval, de kb az a max, magyarorszagtol tobbre nem is szamitottan
2023. jún. 27. 00:14
 19/19 A kérdező kommentje:

Diákmunkát már nem kaphatok 36 felett 😝😅, de köszi a választ.

Kíváncsiságból érdekelne melyik diákmunka az ahol körülbelül 500k keres valaki? Akkor tuti be próbálkozom 🤣

2023. jún. 28. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!