Melyik Apple Watch-ot érdemes megvenni?
Mire szeretnéd használni? Ha ezt kitaláltad, akkor vesd össze, hogy melyik telefon mit tud a te igényeidből kiszolgálni, ehhez mérten vedd figyelembe az árat is, aztán lehet vásárolni.
Egyébként sosem értettem az ilyen okosórás kérdéseket. Ez tényleg az a termék, aminek elképesztően kevés hasznos funkciója van, azokat meg szinte kivétel nélkül tudja egy 10 ezer forintos okoskarkötő is.
nekem egy 7. generációs 45mm-es van a legujabb
de gps-es modell nem cellural vagy hogy hívják
pár hete használom
üzemidőröl annyit hogy alvást nem mérek vele mert tudom hogy nem vagyok jó alvó így este lekapcsolom
munkába nem hordom mert asztalos műhelybe vagyok és nem lenne jó móka megint kivan kapcsolva
így 3 db fél órás edzést lenyomva max 5 napig nekem kihuzza
de ha te állandóan hordod akkor max 2 napod lesz mert elötte megkérdeztem az eladót akinek ugyanilyenne van ,SE barátnőjének és az 1 napot bír ki nála
hasznosságba legyen annyi hogy ha te csak értesítésekre akarsz válaszolni és ezzel kimaxoltad akkor teljesen felesleges
böngésző nincs benne csak ha link alapján átírányitod oda de ekkora kijelzőn nem érdemes
de ha a sport részét is kiakarod használni amire alapjáraton épülnek véleményem szerint
na akkor már ellehet rajta gondolkodni
más gyártójét iphone mellé venni feleslges mert korlátozva leszel
1 szónak is száz a vége
én nem bántam meg mert engem ez motivált hogy elkezdjek edzeni és nyomon követni hogy állok
korlátozottság miatt nem akart lecserélni a szeretett ioes rendszert egy más gyártó termékéért
ha mégis megveszi valaki aki most olvassa a kérdést és csodálkozik hogy miért nincs billentyűzet az órán, állítsatok be telefonon angol billentyűzetet és orvosolva van
magyart nem ismeri még az óra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!