AirPods 2 érdemes megvenni?
Már régóta szeretnék venni vezeték nélküli fülhallgatót és az Apple-é nagyon tetszik viszont kicsit drágállom a 60ezret a vezeték nélküli töltősért....
Ezért szeretném megtudni, hogy aki régebben vette, milyen tapasztalatai vannak a termékről? Az évek során adódtak-e problémái? Milyen az akku kapacitása? Ha probléma adódna vele, lehet javítani, kisebb esetén milyen áron eladni? Stb
Vagy ha valaki tud ajánlani más márkájú, jó minőségű, olcsóbb árkategóriás vezeték nélküli Bluetooth-os fülhallgatót, akkor arra is kíváncsi lennék:)
samsung galaxy buds? Olcsóbb de szintén kiválló.
Igazából attól függ, hogy milyen rendszer van telefonodon ios vagy android.
1-es válaszoló vagyok.
Igen, azt elfelejtettem mondani, hogy csak iPhone mellett éri meg ténylegesen egy AirPods. Ha Androidos vagy, akkor inkább Samsung/Huawei/Xiaomi termékei között érdemes nézelődni (vagy bármi egyéb).
iPhone-om van szóval első körben ezért is gondolkodtam AirPods-ban viszont nincsen több Apple termékem ezért is felelhetne meg akár más gyártótól termék ^^
Például amikről jókat hallottam és nekem is szimpatikusak, az a Skullcandy, JBL és a Blitzwolf fülhallgatói
Oo értem, viszont akkor ha meg Air-t veszek az mennyire lesz kompatibilis a HP laptopommal? Nehéz eldönteni ennyi szempont mellett, hogy melyik lenne a legideálisabb választás 😅
Az eddigi kommenteket pedig köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!