Amazonról milyen kütyüt érdemes rendelni, amit megéri megvenni?
Nyertem egy pályázaton egy 200 euros Amazon utalványt, viszont amiket szerettem volna venni, azokat vagy nem szállítják Magyarországra, vagy nem érte volna meg, mert fele annyiért meg tudnám venni itthon.
Most ott tartok, hogy inkább rendelek valamit, amit Magyarországon nem lehet kapni és eladom. Néztem sokmindent, pl. tableteket, de csak drágábban tudnám megvenni, mint itthon, így nem érné meg eladni.
Ti mire költenétek/mit tennétek ezzel a 200 euros utalvánnyal?
ennyiért már lehet kapni 3D nyomtatót talán, vagy kicsit drágábbért.
én azt vennék!
én eladnám a 200 eurós utalványt 195 euróért :D mondjuk 70 ezer ft-t kapnál érte.
Nagyon nem tudsz olyat rendelni, amit nem forgalmaznak itthon és eltudod adni annyiért, amennyiért rendelted.
2: erre is gondoltam, mondjuk itt előreutalásnál talán nehezebb eladni utalványt, mert többen próbálnak csalni vele.
Akár 50 ezerért is odaadnám, ha valaki elvinni, lehet meghirdetem.
Feltettem Vaterára, ott úgyis jó értékelésem van, nem fogják azt hinni, hogy át akarok verni valakit.
Ha van még ötletetek, vagy jó ajánlat, amit láttok, azért szívesen fogadom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!