Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Amazonról milyen kütyüt...

Amazonról milyen kütyüt érdemes rendelni, amit megéri megvenni?

Figyelt kérdés

Nyertem egy pályázaton egy 200 euros Amazon utalványt, viszont amiket szerettem volna venni, azokat vagy nem szállítják Magyarországra, vagy nem érte volna meg, mert fele annyiért meg tudnám venni itthon.

Most ott tartok, hogy inkább rendelek valamit, amit Magyarországon nem lehet kapni és eladom. Néztem sokmindent, pl. tableteket, de csak drágábban tudnám megvenni, mint itthon, így nem érné meg eladni.

Ti mire költenétek/mit tennétek ezzel a 200 euros utalvánnyal?

2020. okt. 4. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:

ennyiért már lehet kapni 3D nyomtatót talán, vagy kicsit drágábbért.

én azt vennék!

2020. okt. 4. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:

én eladnám a 200 eurós utalványt 195 euróért :D mondjuk 70 ezer ft-t kapnál érte.

Nagyon nem tudsz olyat rendelni, amit nem forgalmaznak itthon és eltudod adni annyiért, amennyiért rendelted.

2020. okt. 4. 17:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, jó ötlet! Meg is néztem, 200 euróért már lehet kapni 3D nyomtatót, viszont a szállítási díjak brutálisak, alsó hangon 130 euró, amiből már majdnem veszek itthon egy 3D nyomtatót.
2020. okt. 4. 17:43
 4/8 A kérdező kommentje:

2: erre is gondoltam, mondjuk itt előreutalásnál talán nehezebb eladni utalványt, mert többen próbálnak csalni vele.

Akár 50 ezerért is odaadnám, ha valaki elvinni, lehet meghirdetem.

2020. okt. 4. 17:47
 5/8 A kérdező kommentje:

Feltettem Vaterára, ott úgyis jó értékelésem van, nem fogják azt hinni, hogy át akarok verni valakit.

Ha van még ötletetek, vagy jó ajánlat, amit láttok, azért szívesen fogadom. :)

2020. okt. 4. 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:
200 euros utalvånybol venek egy telefont,vagy nem sokåra jön black friday .
2020. okt. 4. 20:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólást, van egy nem régi, középkategóriás telefonom, így azt most nem cserélném le. A megrendelés és eladás pedig itt sem jön szóba, mert drágábban hozzák be, mint ha itt megvenném boltban, ráadásul a garanciáztatás is nehezebb lenne, tehát nem versenyképes.
2020. okt. 4. 20:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Én vetem már telefont amazonrol és olcsóbb volt mint ha Magyarországon vetem volna igaz ez 4 éve volt és a német amazonrol vetem.garancia papírt is küldtek hozzá de soha nem kellett javítani garanciában.
2020. okt. 5. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!