Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan Newpipe, ami most...

Van olyan Newpipe, ami most 2024-ben működik, vagy mindegyik hibaüzenetet ír ki?

Figyelt kérdés
Nekem a hátizsákom tartozéka egy telefontok. Az én okostelefonom még csak-csak belefér, de azok az okostelefonok, amiket most lehet kapni, azok már nem férnek bele a hátizsákomnak a tartozékába.

aug. 24. 22:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Próbáltad a legfrissebbet?
aug. 25. 05:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Nálad van a hiba. Nekem simán letölt bármit.
aug. 25. 07:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Nekem a NewPipe 0.20.8-as verziója van. Felugró ablakos lejátszásnál, sőt keresésnél is ezt a hibaüzenetet írja ki: ,,Elnézést, ennek nem kellett volna megtörténnie. Guru Meditation." Nem tudom a hiba okát.
aug. 25. 09:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom megmutatni a hibát, mert a telefonommal szoktam fényképezni, meg videófelvételeket készíteni.
aug. 25. 09:42
 5/12 anonim ***** válasza:

A PipePipe működik:

[link]

aug. 25. 20:46
 6/12 A kérdező kommentje:

Válasz az 5-ösnek: az én telefonom azt írja ki, hogy ,,A csomag elemzése során hiba történt"

Az én okostelefonomon Android 4.1.2 van, s örülnöm kell, hogy egyáltalán van fedél a fejem fölött.

aug. 26. 14:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez esetben Balázska nincs olyan alkalmazás ami nálad is működne.
aug. 26. 17:36
 8/12 anonim ***** válasza:

#6:

Egy ilyen készüléken már nem sok mindent tudsz csinálni. Ha teheted, vegyél használtan egy korszerűbb telefont, amin legalább android 10, vagy 11 van. Azzal még jó pár évig el tudsz lenni.

aug. 26. 21:12
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
Ember, fejezd már be. Ezerszer elmondtuk, hogy a telefonod régi és cserélni kell. Leszarjuk, hogy mekkora a tokod, cserélni kell. Pont. Hányszor fogsz még ezzel jönni?
aug. 27. 03:59
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

#9:

Ne beszélj így vele!

Ő beteg ember, és nem ért meg dolgokat. Nem részletezték, hogy pontosan milyen betegsége van, de valamilyen értelmifogyatékossággal rendelkezik a kérdező. Ő az:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

Hiába vagy ingerült, a kérdezőn ez nem segít.

Valóban már elég régi az a telefon, és már böngészőből sem nagyon lehet rajta futtatni a YouTube oldalát. Ha tudsz rá összegyűjteni annyit, hogy egy használt készülékre le tudd cserélni, akkor tedd ezt, ugyanis ez már nagyon régi. Kérdezz meg mobilboltokat arról, hogy adnak-e érte valamennyi pénzt (ugyanis szokott lenni régi készülékbeszámítási program), és úgy már könnyebb lesz újat venni.

aug. 27. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!