Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy Iphone 7 még használható?

Egy Iphone 7 még használható?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet használni még?Semmi komolyabb dolog nem kell rá csak az alap facebook,messenger meg telefonálás.Arra még jó lehet?Letölthetőek még ezek az appok?

2024. máj. 25. 14:40
A kérdező szavazást indított:
Igen használható
Nem használható
27 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezekre még tökéletesen megfelel. Nekem 8-as van, munkába is használom nap mint nap (gépjármű alkatrészek rendelése, vásárlása, futárszolgálattal, szervizesekkel kapcsolattartás. 1 éves akkumulátor van benne, minimális Net, időjárás. Aksi 3 napig simán bírja egy feltöltéssel.
2024. máj. 25. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elromlott a mostanim, amit megcsinálták addig a régi Iphone 5s-telómat használtam, hibátlanul működött
2024. máj. 25. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az általad leírt alapfelhasználásra megfelelö. Ugyan szoftverfrissítés már nem jár rá, de eltelik még 3-4 év, mire az alkalmazások befejezik a támogatását.
2024. máj. 25. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Fizikailag még működik de az akksi rottyon lehet. Laggok előfordulhatnak egy ennyi idős telefonon. Van egy Apple ipad pro 9.7 táblagépem amit filmnézésre használok mert szép a kijelzője és jól szól egy tablethez képest. Ha jól tudom az iphone 7 idejében jelent meg és én már nem szívesen használom netezésre mivel elég laggos böngészéskor. Mikrolaggog már előfordulnak az oprendszerben is. Mivel egyidőben jelentek meg, ez valószínűleg igaz az iphone 7-re is. Szóval a lényeg hogy én már biztosan nem venném elsődleges telefonnak.
2024. máj. 25. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:
28%

Használni lehet, csak éppen miért kínlódna vele az ember?

Sokáig használtam SE2020-t, ami kb. 1:1 egy iPhone 7 csak erősebb.

Nem valami komfortos a 16:9 ekkora méretben mert a weblapok nem valami jól jelennek meg rajta, az üzemidő siralmas, a napon nem lehet látni a kijelzőt, az IPS összes hátránya megtalálható(kell minden sötéthez háttérvilágítás, rosszabb a betekintési szög stb.), rossz a méret kihasználtság(hatalmas káva) stb.

Reggelig lehet sorolni, én előbb vennék egy A35-t és az sokkal jobb telefon. Igazság szerint a középkategóriás és belépős Samsung-ok, Pixelek teljesen feleslegessé tették a régi iPhone-okat, remélem le is viszik azokat a szégyenletes használt árukat, mert nagyon nem érnek annyit...

2024. jún. 2. 16:58
 6/7 Cubina ***** válasza:

Pár hónapja vettem használtan egy szép állapotú iPhone 7-est, mert kicsi méretű telefont akartam, viszont 40 ezer forintnál többet nem akartam rá kiadni.

Tökéletes arra, amire használni akartam, telefonálás, netezés, néhány alkalmazás, fotózás, videózás.

Amikor bekapcsoltam, felajánlotta a 15.8.2-es verzióra frissítést, ezzel bármilyen alkalmazás letölthető, használható, nagyon gyors is. A mérete miatt normálisan meg tudom fogni és kezelni, egyszer sem ejtettem el.

Az aksija 85%-os, elég kétnaponta tölteni, bár én nem is nyomogatom éjjel-nappal, arra ott van az asztali gép.

Én nem csalódtam benne, örülök hogy megvettem.

2024. jún. 24. 02:16
 7/7 anonim válasza:
Én azt használok, már amikor vettem (2021-ben) is elavultnak mondták. Lassan időszerű lenne váltani 12/14 közt vacillálok, de egyébként a 7-el sincs bajom. Talán ami zavar már hogy egyre több alkalmazás követeli meg az újabb oprendszereket, amit így nyilván nem tudok már letölteni, valamint maga a rendszer is igen sok helyet foglal el rajta. Ettől függetlenül amire használom, arra tökéletes.
2024. júl. 10. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!