Egy Iphone 7 még használható?
Használni lehet, csak éppen miért kínlódna vele az ember?
Sokáig használtam SE2020-t, ami kb. 1:1 egy iPhone 7 csak erősebb.
Nem valami komfortos a 16:9 ekkora méretben mert a weblapok nem valami jól jelennek meg rajta, az üzemidő siralmas, a napon nem lehet látni a kijelzőt, az IPS összes hátránya megtalálható(kell minden sötéthez háttérvilágítás, rosszabb a betekintési szög stb.), rossz a méret kihasználtság(hatalmas káva) stb.
Reggelig lehet sorolni, én előbb vennék egy A35-t és az sokkal jobb telefon. Igazság szerint a középkategóriás és belépős Samsung-ok, Pixelek teljesen feleslegessé tették a régi iPhone-okat, remélem le is viszik azokat a szégyenletes használt árukat, mert nagyon nem érnek annyit...
Pár hónapja vettem használtan egy szép állapotú iPhone 7-est, mert kicsi méretű telefont akartam, viszont 40 ezer forintnál többet nem akartam rá kiadni.
Tökéletes arra, amire használni akartam, telefonálás, netezés, néhány alkalmazás, fotózás, videózás.
Amikor bekapcsoltam, felajánlotta a 15.8.2-es verzióra frissítést, ezzel bármilyen alkalmazás letölthető, használható, nagyon gyors is. A mérete miatt normálisan meg tudom fogni és kezelni, egyszer sem ejtettem el.
Az aksija 85%-os, elég kétnaponta tölteni, bár én nem is nyomogatom éjjel-nappal, arra ott van az asztali gép.
Én nem csalódtam benne, örülök hogy megvettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!