Ha visszavisszem a Media Marktba az okostelefonom javításra,adnak csere telefont?
Figyelt kérdés
Fél éve vettem egy új telefont,de elromlott az akkumulátorja,ha ma beviszem hogy javítsák meg a garanciával,adnak csere telefont?Vagy telefon nélkül kell lennem amíg kész nem lesz?aug. 22. 11:27
12/13 anonim válasza:
Amikor a Vodában vettem a telefont, és sorozatosan meghibásodott, mindig kaptam csere készüléket, amíg szervizben volt az enyém. Aztán Euronicsben vettem, ott nem adtak csere készüléket sosem.
13/13 anonim válasza:
"Ilyenkor az lenne a korrekt ha elnézést kérnének és adnának egy teljesen új telefont ingyen,szintén jótállással."
Ja, ha autót veszel, azt is mindig kicserélnék neked ha elromlik valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!