Akksi csere vagy már nem éri meg költeni rá? iPhone 11
Van egy 2021 februárjában újonnan vásárolt iPhone 11- es telefonom. Az utóbbi időben nagyon elkezdett romlani az akksi teljesítménye és egy pár hónapja észrevettem, hogy ott ahol az akkumulátor állapotát lehet megnézni azt írja ki, hogy szerviz… Nézegetem és láttam, hogy eredeti akksival 40-50 ezer forint körül lenne a csere. Őszintén nem tudom, hogy nekem ez a telefon ér e már ennyit… utángyártott akksit nem szeretnék, régebbi iPhone telefonomnál volt azzal cserélve pár hónap múlva újra tönkrement.
Ki mit tanácsol, leginkább olyan aki volt már hasonló helyzetben? Vagy az én helyemben ti költenétek még ennyit rá vagy nem és inkább vennétek új telefont?
Most csak az iStyle áraira néztem rá: Akkumulátor 35 990Ft
Ez (gondolom) eredeti aksi és azért elég messze van az 50-től.
Ha nem akarsz vele szórakozni, akkor add el így. Vagy meghirdeted te neten, vagy felkeresed valamelyik használt telefon kereskedő oldalt és eladod nekik. Gondolom így jönnél ki a legjobban a buliból.
Esetleg ha belefér anyagilag, akkor körbekérdezhetsz a közeli baráti/rokoni körben, hogy kinek kell egy ilyen telefon, gyenge aksival. Idősebbek, akik napi max 10-20 perces képernyőidőkkel használják a telefonokat, még bőven el tudnak lenni egy ilyen rottyon lévő aksival is.
Én itt a városomban néztem most az árakat, lényegében ezt az egy szervizt ismerem erre, én is jártam már ott ( igaz más problémával ) meg ismerősök is. Ott sajnos 50 körül van. Az istyle- nál sajnos csak a pesti üzletekben működik szerviz ahogy láttam én pedig vidéki vagyok. Pedig árban jó lenne, illetve pár hónapja vásároltam tőlük gépet úgyhogy ismerem is a céged, megbízhatóak, de messze van. Pedig ott tényleg sokkal barátibb lenne az ár, akkor nem is gondolkoznék rajta.
Köszönöm az eddigi véleményeket!
Akármilyen vidéki vagy, vonatjeggyel is olcsóbb.
De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!