Iphone 13 mini akku csere a westendbe ?
Hivatalos helyen cseréld. Pont. Erre nincs jobb válasz, ez nem egy 2 perces művelet, nincs értelme helyszínen megvárni.
"Es ha ki cserelik benne az akksit es nem tudom megnyitni az akku allapotat akkor hol fogom tudni megnezni hany szazalekos az akksim ? Valaszokat koszonom"
Sehol. Nem is tudom, hogy minek nézegetik az emberek azt a százalékot, valójában semmit sem árul el az aksi kapacitásáról. Régen se írta ki a százalékot, aztán mégiscsak feltűnt az embereknek, hogy rossz az üzemideje a telefonnak. :)
"Valoban ki cserelik benne az akksit nem becsapas?"
Igen.
Hogy milyenre az a kérdés. Eredetire biztosan nem. Lehet hogy jó lesz, lehet hogy nem. Lehet hogy sikerül nekik, lehet hogy nem.
"Es ha ki cserelik benne az akksit es nem tudom megnyitni az akku allapotat akkor hol fogom tudni megnezni hany szazalekos az akksim ?"
Sehol.
Az eredeti akkuról nem teszik át az elektronikát arra amit beépítenek ezért nem fogja látni a telefon az akksi adatait. De ha át is teszik (plusz pénzért) akkor sem bízhatsz meg többet benne, mert átírják az adatokat, kinullázzák a ciklusokat, visszaállítják 100%-ra a kapacitás kijelzését.
Ezek a hivatalos szervizek: Ezekben megbízhatsz.
Azért mondtak annyi időt a javításra, mert nem az üzletekben javítanak, csak egy van ahol ténylegesen javítanak, oda pedig át kell vinni a készülékeket
Ha viszond időpontot foglalsz, akkor megcsinálják 1 órán belül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!