Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lekéstem az adategyeztetésről...

Varga760103 kérdése:

Lekéstem az adategyeztetésről mit lehet csinálni, lenne valami megoldás, dominós vagyok?

Figyelt kérdés
2024. aug. 18. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Menj be a telekomhoz!

Ilyenkor 1 hónapig még visszakérheted a régi számodat.

Viszont a szerződésed megszűnt azt újat kell csinálni.

2024. aug. 18. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mennyit késtél?

Talán még menthető, ha pár napot késtél csak. Én már hoztam vissza így egy dominós számot a halál torkából. Én néhány nappal késtem le, mivel nem voltam Magyarországon, és nem is volt akkor éppen az a kártya használatban. Majd csak akkor vettem már észre, amikor Magyarországra visszajöttem, és bekapcsoltam azt a kártyát, és se mobilnet nem volt rajta, sem pedig hívni nem lehetett vele. Akkor online elvégeztem az adategyeztetést, és úgy már helyreállt minden. Annyi, hogy ha volt valamilyen kiegészítő szolgáltatásod, mondjuk mobilnet, vagy beszélgetés, akkor sajnos az ment a levesbe.

Itt tudod elvégezni az adategyeztetést:

[link]

2024. aug. 18. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az a szerencse, hogy egy darabig még vissza lehet csinálni, és nem tiltja a szolgáltató teljesen halottra a kártyát, és sms-t tud olyankor is fogadni, ha már lekésted az adategyeztetést. Engem is az mentett meg!

Előző voltam.

2024. aug. 18. 10:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Megcsinálod akkor most. Nem értem a problémádat.
2024. aug. 18. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:
ha 1 hétel kėsted le akkor telefonon vagy személyesen még simán lehet menteni .
2024. aug. 18. 14:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyenkor (is) az ügyfélszolgálatot keresd.
2024. aug. 19. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!