Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung A12 knox factory...

Sirinor kérdése:

Samsung A12 knox factory reset után nem lép ki az accountból, amibe még apám hagyta. Erre van esetleg megoldás, hogy lehetne törölni a úgy, hogy ne az legyen a reset utáni első lépés, hogy lépjek vissza az accounba(a jelszót ügye nem tudom)?

Figyelt kérdés

#Samsung #Samsung A12 #samsung factory reset #factory account
aug. 9. 11:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Kérdezd meg tőle az email címet, és a jelszót, és lépj be, majd pedig ki.

Egyébként rosszul csináltad a visszaállítást. A Google fiókot csak akkor kéri, ha a bekapcsolás és a hangerő fel gombot nyomtad, és úgy csináltad a gyári visszaállítást. Amennyiben a beállításokból csináltad volna, akkor nem kérné a google fiókot.

aug. 9. 12:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Factory reset ELŐTT ki kell lépni minden fiókból

Google és Samsung fiók a legfontosabb, azokból mindenképpen legyél kilépve, és utána mehet a reset.

(Beállítások/fiókok legyen üres, és a beállítások menü legtetején se legyen Samsung fiókba jelentkezve)

aug. 9. 12:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Ezt értem, de sajnos már meghalt. A telefonon meg mintavédelem volt, ezért nyomtam rá a factory resetet. Találtam különböző megoldásokat google-ban, samflash és whisantech-et de ezt valamiért nem tölti rá usb kábelen. Lehet evvel kezdeni még valamit vagy kuka?
aug. 10. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!