Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem jelzi a YouTube a...

Miért nem jelzi a YouTube a prémium tagságot, hogyha elvileg már a családi csoport tagja vagyok?

Figyelt kérdés
A YouTube-on a szüleim csináltak egy családi előfizetést, amibe én is belekerültem. Évekkel később megkértem őket, hogy tegyenek ki a csoportból, mivel a párommal szeretnénk közös előfizetést. A párom csinált egy családi előfizetést, ahova meghívott engem, és én beléptem a csoportba, tehát azt jelzi hogy mindketten abban a családi csoportban vagyunk benne. Neki működik a YouTube prémium, nekem viszont nem. Valaki tudja esetleg hogy mivel lehet a probléma?

aug. 10. 15:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A YouTube nem óriási, hanem felfoghatatlanul hatalmas cég, aminél olyan felhasználó és adat mennyiség számok vannak, amik emberi erővel teljességgel kezelhetetlenek.

Csak a Premium előfizetők száma több mint 100 millió. kb. 2,7 milliárd felhasználójuk van, akik percenként több mint 1000 órányi videót töltenek fel, vagyis minden percnyi videó nézéssel több elmaradásban van a csak abban a percben feltöltött videókkal, mint amennyit megnéztél és ez minden további perccel csak hatványozódik. Csak a törölt kommentekből több mint 800 millió volt egy negyed év alatt, az összes kommentről nem találtam statisztikát, de sejthetően az sem kevesebb, mint a videók száma...

Ennyi emberrel nem lehetséges egyedileg kommunikálni és fogni a kezüket a problémáik megoldásában. Nem csak eszméletlen energiát és költségeket emésztene fel az ügyfélszolgálat fenntartása, de már csak a megkeresések kezelése, elosztása is eszméletlenül nehéz lenne - még akkor is, ha képesek lennének elegendő ügyfélszolgálatost felvenni hozzá. De valószínűleg ennyi embert egyszerűen nem is lehetséges alkalmazni.

Ezért megírják ezeket az alap szintű magyarázatokkal szolgáló help oldalakat és a problémák 90%-át megoldja. A maradék 10% meg az az elenyésző veszteség, amin lehet, hogy az ügyfélszolgálat ugyanúgy nem tudna segíteni, de legalább így az ügyfélszolgálat költségeinek 100%-át megspórolják.

Nyilván ez kellemetlen, amikor pont te vagy a 10%-ban, de ettől még egyre inkább így működik a világ egyre nagyobb része. Főleg az ilyen extrém népszerű gigantikus informatikai rendszerek.

aug. 18. 13:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Keress egy leírást a YouTube Support oldalán, hogyan kell csinálni és próbáld meg teljesen előről, lépésről lépésre haladve elkezdeni a bejelentkezési folyamatot. Én nagyon régen csináltam már ilyet, de simán működött elsőre, nem volt semmi gondom vele. Valószínűleg az lehet a probléma, hogy valami felett elsiklottál, vagy nem úgy csináltad, ahogy kéne. Érdemes újra megpróbálni.

Érdemes előtte ellenőrizni, hogy pl. van-e még szabad hely, vagy már többen használjátok a családi csomagot és esetleg azért nem enged téged is csatlakozni, mert már elfogytak benne a szabad helyek - úgy emlékszem, hogy van egy limit.

Érdemes lehet esetleg másik böngészővel megpróbálni, mert nem mindegyik böngésző viselkedik egyformán. Némelyikben könnyebben működnek dolgok, míg másoknál lehetnek problémák.

Mivel a YouTube Google termék, valószínű, hogy a Chrome nagyobb eséllyel hozza a várt eredményeket, mint más böngészők. De ha Chrome-ban próbáltad, akkor ahelyett próbálj mást, mert sosem lehet tudni.

Érdemes lehet megpróbálni a böngésző cache törlését, YouTube-ból kijelentkezést, visszalépést és hasonló triviális hiba keresési dolgokat.

aug. 18. 13:38
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat/információkat! Örömmel jelentem, hogy megkaptam a prémiumot. Leírtam a YouTube Supportnak részletesen a problémámat egy levélben, és azt kell mondjam, pozitív csalódás ért. Még abban sem igazán voltam biztos, hogy egyáltalán válaszolnak nekem, de az egyik este leírtam a levelet, másnap reggel már válaszoltak is, és aznap délutánra már kaptam is az e-mailt, hogy YouTube prémium tag vagyok. Igaz, azóta sem tudom, hogy pontosan mi is lehetett a probléma, mert arról nem informáltak, de a lényeg, hogy helyre hozták, amit kellett.
aug. 19. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!