Miért az engedélykérésekben van a csoport?
Egy iskolai csoportról van szó, ahová az osztályfőnök küldi az osztállyal kapcsolatos infókat. Még az első szülőin nyomatékosan megkért mindenkit, hogy ne írjon bele feleslegesen (pl. sziasztok, köszi a befogadást, stb) és a pipa gyorsgombot se nyomogassa senki. Nem szeretné, hogy egy-egy üzenet után 25 pipa, 25 pittyegés. De így viszont nem kapok értesítést az új üzenetekről. Volt is ebből már probléma, egy befizetésről lemaradtunk, mert két napig nem jutott eszembe belenézni az engedélykérések közé.
Az osztályfőnök az ismerősöm, próbáltam a beállításoknál változtatni, de eddig nem sikerült megoldani sehogy. Mit lehetne még csinálni?
Több csoportnak is tagja vagyok, egyik sem került az engedélykérések közé, azokba sem írtam soha semmit.
Mert nem ismerősöd a facebookon. Volt már olyan, hogy te írtál a csoportba?
De miert messengerben csináljátok amúgy, ezért találták ki az ilyen papokat mint a whatsapp meg viber
Az osztályfőnök időközben ismerősöm lett, és az egyik csoporttag is ismerősöm.
Talán 1-2 anyuka írt még a csoportba, akinek kérdése volt.
Az osztályfőnök ragaszkodott a messenger csoporthoz. Már idősebb, régóta ezt használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!