Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudok facebookon...

Miért nem tudok facebookon név nélküli bejegyzést írni?

Figyelt kérdés

Hol lehet ezt bekapcsolni? Az ismerőseimnek, amikor rákattaintanak az írj valamitra egyből kiadja, hogy be lehet kapcsolni. Nekem nem. A csoportba biztos engedélyezve van ez a funkció, mert már is írt már bele név nélkül.

Kell ezt külön bekapcsolni vagy hol lehet a probléma?

2024. máj. 31. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem neked kell bekapcsolni, adott csoportokban, ahol az adminisztrátor bekapcsolja ezt a finkciót, ott lehetséges, de az adminok látják hogy te te vagy, csak más csoporttagok nem. Ahol nincs bekapcsolva, ott nem tudod kérvényezni. Illetve saját oldalra is csak névvel tudsz kiírni.
2024. máj. 31. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak csoportba tudod használni (máshol nem is lenne értelme)

Bejegyzés írása előtt ott a lehetőség, hogy név nélküli bejegyzés. Ha nincs ott, nincs engedélyezve.

2024. máj. 31. 15:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem értem akkor.

Mert nekem nincs ott, de egy csomó név nélküli bejegyzés van a csoportba.

Azért köszönöm a válaszotokat!

2024. jún. 1. 07:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor lesz ott, ha rányomsz a bejegyzés írásra.
2024. jún. 1. 09:25
 5/5 anonim válasza:

Nekem sincs ilyen opció. Gondolom van, akinél nincs ez a funkció még bekapcsolva.

Mindenki más tud anonim módon posztolni, csak én nem, nincs ilyen gomb nálam. Egy csoportban sem. Mind olyan csoport pedig, ahol folyamatosan posztolnak név nélkül az emberek.

Végül fake profilt csináltam, mert elegem lett.

nov. 17. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!