A Samsung s20-as hova rejti a letōltęseket? Mindenhova lementettem, sehol nem tudom megnézni
Figyelt kérdés
aug. 3. 17:10
1/11 lali51 válasza:
Download mappába,vagy torrent letöltés?
2/11 A kérdező kommentje:
Nincsen sehol. Drivere is letōltōttem, one drive, sehol. Ez egy szar. Az s4-esen kūlōn volt letōltęs.
aug. 3. 18:03
3/11 A kérdező kommentje:
Visszafejlōdōtt az a rohadt
technika
aug. 3. 18:06
4/11 anonim válasza:
Pedig nagyon egyszerű. Az alkalmazások közt kell lennie egy olyannak, hogy "Saját fájlok", azt kell megnyitni, azon belül pedig kiválasztani a letöltések (download) mappát. Ha nem találsz saját fájlok nevű alkalmazást, akkor az alkalmazásokon belül a samsung nevű mappán belül keresd, mert ott kell lennie.
5/11 anonim válasza:
Vagy tölts le egy tetszőleges fájlkezelőt.
6/11 A kérdező kommentje:
Kiirja, hogy no file found. Mi a szarnak tōltōttem le bármit, igy sem tudom megnęzni. Visszafejlọdọtt az a rohadt technika. 20 éve můkōdōtt. Már nem
aug. 4. 17:04
7/11 A kérdező kommentje:
Kidobom a kukába. Ez egy szar. 20 éve tudtak telefont csinálni. Már nem.
aug. 4. 17:24
8/11 anonim válasza:
Nem a víz a hibás, ha nem tudsz úszni...🤷♂️
9/11 A kérdező kommentje:
Nem. Az s4 męg jo volt20 éve. Most már nem jo semmi. Ęn csináltam ezeket a szarokat.
aug. 4. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!