Agnetha kérdése:
Párom nemrég elhunyt,Telefonja SIM kártyáját be tudom-e rakni a Tabletbe,működni fog-e és ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék megválni a SIm kártyájától, ez egy kis kapocs még mindig vel, a túlvilágra.Köszönöm.#SIM kártya-Tablet
2024. júl. 10. 08:10
1/8 anonim válasza:
Ha kártyás, akkor az éves adategyeztetésig igen. Ha számlás, akkor nem tudom meddig.
2/8 anonim válasza:
Miért is kellene egy halott ember SIM-jével szórakozni?
Vagy jó lesz neked, hogyha hívogatják őt random emberek és te mondhatod el 200x-ra is, hogy bocs, xy már nem él???
3/8 anonim válasza:
Nyilván tudod, hogy bele lehet rakni, ez csak egy sim kártya. Mi értelme a kérdésesnek, és miért osztották meg az infót, hogy a halott párodé, na az a jó kérdés.
4/8 anonim válasza:
Elmondta hogy miért. Én is bekapcsolva tartottam édesapám telefonját, amíg az adategyeztetés miatt le nem járt.
5/8 anonim válasza:
Hát ez szomorú, részvétem. Ha a SIM kártyáról le is kell majd mondani, írhatsz neki levelet, borítékba teszed. Akár emailt is. Beszélhetsz hozzá egy magányos sétán a természetben. Megölelheted valami parfümjével befújt pólóját, vagy a plüsst amit tőle kaptál...
6/8 anonim válasza:
#4 miért? Utána nem adhatod meg a saját adataidat.
8/8 anonim válasza:
Egyébként csak kartyás tabletbe, amennyiben kártyafüggetlen, vagy azonos a szolgáltató.
Persze ha van benne hely akkof bele lehet rakni mindenkeppen, max nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!