Az iPhone kitörölhet csak magától rengeteg fotót a telefonból ha épp nincs lementve az iCloudba?
Komolyan képtelen vagyok felfogni hogy ilyen van.
Jelenleg már vagy másfél éve nincsenek lementve az iCloud-ba a fotóim mert lement a kártyámról a pénz és azóta készpénzzel fizetek.
De a lényeg hogy nagyon kevés tárhelyem van azóta már minden appot töröltem de a képeknek semmi baja nem volt csak kiírta hogy szünetek az iCloudba való mentes. Ma beléptem a galériába es a 20ezer fotóm helyett csak 4500 van meg a galeriaba. Alul kiírja hogy ott a többi de nem tölti le.
Dehát nem is az iCloudban volt tárolva hanem a telefonomon.
Esküszöm hogy másfél éve emiatt aggódom, tuti hogy bevonzottam, hogy csinálhat ilyet???!
7 évnyi fotom volt a telomban, megolom magam ha MAGATOL törölte.
Mit csináljak? Most töröltem 2 nagyméretű applikaciot, de még mindig nem tölti be a többi fotót?
Hogy csinálhat ilyet?!
Elvesztettem több ezer képet?!
Meg akarok halni esküszöm
Esetleg kapcsoljam ki a telót es kapcsoljam be?
Nincs benne most SIM kártya mert nem akarom hogy hívjanak, az baj?
Mit tegyek?
Hát most erre mit lehet mondani...? Akinek ennyire fél a képei elvesztésétől és EGYETLEN TELEFONON TÁROLJA az összeset ott azért elég nagy baj van nyakon felül.
99% hogy nem törölt ki a telefon semmit. Ha tárhelyet akar felszabadítani automatikusan, akkor az appokat törli (de csak az appokat, azok adatait nem) és azt is csak akkor ha ez engedélyezve van neki.
Mivel a telefonod tele van mint a déli busz azért nem képes normálisan működni és ezért csinálj fura dolgokat.
A megoldás az hogy rádugod számítógépre és lementesz mindent és utána visszapakolod a telefonra ami fontos.
Ne egy telefon legyen a hibás azért, mert te lusta vagy és képtelen vagy rendet tartani rajta.
De nem vesztettem el a telefonom… itt van a kezemben és 2 éve tele van a tárhely de nem csinált ilyet
Honnan akarja letölteni ha egyszer a telefonomban volt minden? Fizikailag itt van benne.
Itt van a csík alul hogy töltődik csak nem tudja betölteni ezért nem jelenik meg
Ha meg depresszió miatt nem tudok 3 éve dolgozni és a tartalekaimbol elek, akkor hogy tegyek pénzt a kártyámra?
Számítógépem, iPadem nincs, csak telefonom van.
Ha esetleg egy másik kártyáról bővíteném a tárhelyet, akkor megoldódna? Vagy ha kikapcsolnam és újraindítanám?
Azt írja ki hogy a frissítéssek szüneteltetve vannak. És ott van mellette hogy kezelés.
Mi történt most hogy ez lett?
Komolyan ezt nem hiszem el
Hogy csinálhat ilyet egy modern telefon?
2 évig nem volt iCloud mentés.
Miért pont ma?
Hallod így k. nehéz segíteni... Semmi konkrétumot nem írtál eddig.
De már kaptál segítséget, leírták hogy gépre kell dugni és lementeni mindent amig még nem késő.
99% hogy nem törölt ki a telefon semmit
Na emberek jó hírek vannak
Mivel már másfél napja nem ettem emiatt, egy napja nem aludtam úgy döntöttem felhívom az Apple-t
Fel óráig beszéltünk, szerencsére valóban megvan az összes képem az iCloudban attól függetlenül hogy nem volt fizetve másfél évig a tárhely bővítés…
Sajnos a telora meg nem tölti vissza a fotókat de mondtak hogy hol lépjek be és ott megvan az összes.
Mondjuk a telomon 20ezret ir ki, amúgy meg 27ezer fotóm volt/van, ezt nem értem
Sajnos most is szorongással depresszióval panikkal kezelnek, mindig is távol tartottam magam műszaki dolgoktól mert szarrá aggódom magam mindig hogy elnyomok valamit
Sikerült a tárhely bővítés de a telon meg nem jelenik meg
Nekem ez sem tetszik amúgy hogy fent van a felhoben az összes képem, nyilván nem vagyok sztár de vannak ilyen paráim hogy feltörik…
Igazából egyenlőre úgysem fogom használni a képeim csak szeretném ha meglenne 8 évnyi emlék
Eleve a telom 6 éves iPhone x de nem tervezem lecserélni….
Attól is szoktam felni hogy csak magatol leáll és kampec…
Kétlem hogy hulla depressziosan lesz a közeljövőben arra pénzem meg alkalmam hogy legyen bármilyen gépem… meg nem is akarok őszintén, nincs rá szükségem, évek óta csak a telom van.
Nem gondoltam hogy az nem lesz elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!