Rejoy vélemények tapasztalatok?
1 hét használat után a minőséggel elégedett vagyok, kb úgy van ahogy leírták.
VISZONT átverés szaga van, mert Romániából küldik, 0% ÁFÁ-val, ami ha számlával (cégbe) veszed, nagyon nem mindegy, rögtön nem éri meg. Ezt azonban nagyvonalúan nem teszik a kirakatba, csak GYIk-ben, meg apróbetűsben olvastam utólag.
Szóval emiatt inkább helyi, pl. MM-os készülékbeszámításos akciót választanék helyette.
Másik használt mobiltelefon kereskedés is 0% ÁFÁ-s számlát adott nekem. Persze ez mint magánszemély nem zavart engem.
Egy iPad mini 5-öt vettem tőlük. Amiért a Rejoyt választottam, a hosszú garancia (én még két évet kaptam rá, most már három évet adnak). Külsőre a nagyon jó állapotot választottam, és valóban szép állapotban kaptam meg. Az akkumulátor sajnos már nem olyan jó, az 85% körül van, azaz határeset. Ez miatt próbálom kicsit visszafogottabban használni, de szerintem max másfél év múlva szükséges lesz a csere, így a két éves garanciát nem fogom kihasználni (ezzel bukja), de leghamarabb másfél év múlva cseréltetem, addig megpróbálom kihúzni vele, úgy gondolom ha valami hibája van, ennyi idő alatt elő kell jönnie.
Egyébként régóta vágytam egy iPad mini 5-re, sokkal gyorsabb, mint a mini 4, miközben nem nagyobb és nem nehezebb. Gondolkoztam az iPad mini 6-on is, az árban sokkal több lett volna, és nem jack dugós, meg nincs home gomb sem, a mini 5 ez miatt jobban tettszik nekem. Meg elsősorban böngészésre, YouTube-ra és streamingre használom, erre a mini 4 is jó volt, csak lassabb. Ami pozitív, hogy az iPadOS 18 verziót megkapta. Az viszont még kérdéses, hogy az iPadOS 19-et megfogja-e kapni. Ha nem, a jelenlegi verzió 2027-28-ig kap frissítéseket, illetve a népszerű alkalmazások is eddig fogják támogatni. Ha viszont megkapja, akkor +1 év, ami azt jelentené, hogy még legalább 4 évig teljeskörűen lehetne használni. Az A12-es chipet elég sok eszköz használja, pl. az iPad 8 és iPad Air 3 is, ezek még elég népszerűek és keresettek, az iPad 8 biztosan megkapja az iPadOS 19 verziót, ezért nem tartom esélytelennek, hogy a másik kettő iPad is. Már csak azért is, mert a hardverük nagyon hasonló, ha az iPad 8 kompatibilis lesz vele (azzá teszik), akkor technikailag a mini 5 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!